IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 март

25 март 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Реагирайте на нередностите безкомпромисно, но и справедливо. Залагайте само на неопровержими аргументи. Не надценявайте физическите си и психически сили.

Телец

Умствената работа ще даде по-добри и по-трайни резултати. Част от заниманията ще са свързани с информация, с която не разполагате или ще закъснее. Лошото е, че дори да я получите, ще е непълна и може да не ви свърши работа.

Близнаци

Приятелите ще са изцяло на ваше разположение и ще са ви особено полезни днес. Допитвайте се до тях за сложните въпроси, съветите им ще са навременни и точни. През първата половина от деня няма да сте в състояние да свършите много работа, така че не се и опитвайте.

Рак

Разпределете ресурсите си така, че да не се налага да правите няколко неща едновременно. Предстоят изненади, които може да ви принудят да се ориентирате към занимания, предвидени за по-късен период. Не се съмнявайте в себе си.

Лъв

Контактите ви почти изцяло ще са с хора от миналото. От една страна ще се чувствате в безопасност с тях, защото ги познавате добре, но от друга ще ви отегчат. Проверявайте всичко чуто, към което имате дори най-малки съмнения.

Дева

Ще реализирате плановете си и ще разполагате с достатъчно добри възможности за изява. Единственото, което би могло да ви попречи са собствените ви емоции и спонтанни решения. Проверявайте подробно предложенията с професионална насоченост, ще получите нещо интригуващо.

Везни

Занимавайте се само с работа, за която сте добре подготвени. Не рискувайте и не експериментирайте. Ако се налага да помагате на някого, направете го след като сте се справили със собствените си задължения.

Скорпион

Реалността ще се размине с очакванията ви, но ще се справите, благодарение на силната си интуиция и бърза реакция. Не говорете излишно и не обсъждайте лични въпроси. Въздържайте се и от остри забележки, които могат да се обърнат срещу вас.

Стрелец

Началото на деня ще е обещаващо и ще ви зареди с добро настроение. То пък ще повиши работоспособността ви. Онова, което ви е изглеждало невъзможно, изведнъж ще придобие съвсем ясни очертания. Спазвайте формалностите, свързани с попълване на документи.

Козирог

Ще се справите с проблем, с който колегите ви се борят от няколко дни. Резултатите ще ви направят популярни и ще получите подкрепа оттам, откъдето най-малко очаквате. Ще си върнете нещо, което ви е било отнето наскоро (позиция или придобивка).

Водолей

Търсете начин да се помирите с някого, с когото сте в конфликт. Няма да съжалявате, ако направите първата крачка. Не коментирайте причината за недоразумението, просто възстановете отношенията си такива, каквито са били.

Риби

Събитията ще са динамични, леко уморителни, но пък с възможности да реализирате поне едно свое силно желание. Инвестиции, направени преди време, ще дадат първите си резултати. Отделете време за повишаване на професионалните си умения.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари