IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 април

1 април 2020 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Хороскопът ви за 1 април

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Интуицията днес няма да ви излъже, независимо че е 01.04. Ще сте по-ангажирани от обикновено. Може да се наложи да отстоявате работното си място или да защитите бизнеса си. Ориентирайте мислите си към настоящето, а не към бъдещето.

Телец

Вероятно по неблагоприятно стечение на обстоятелствата ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно. Не е изключено да се натъкнете на чужди грешки. Оправете нещата, но не се натоварвайте с всички критики и отговорности.

Близнаци

Ще изпълните всички поети ангажименти, ако не се разсейвате. Търсете начин да си сътрудничите с околните. Ако някой ви е наскърбил, забравете и покажете, че враждата е останала в миналото.

Рак

Упоритостта е хубаво нещо, стига да не се деформира в инат. Ако събеседниците не са съгласни с концепциите ви, не бързайте да ги съдите и да им се сърдите. Анализирайте гледната им точка. Може би ще подобрите резултатите, ако внесете някои корекции.

Лъв

Да покажете истинските си чувства не ви прави нито по-слаби, нито по-зависими. Бъдете искрени както с близките, така и с колегите си. Темпото на работа днес ще зависи от вас. Съобразете се с информацията, с която разполагате и търсете нестандартни решения.

Дева

Два може да са източниците на затруднения днес: допълнителна работа или усложнения в обстановката. Те ще минимизират личното време, с което разполагате. Запазете спокойствие и не се престаравайте излишно. Най-важното е да не излъжете доверието на партньорите си.

Везни

Помислете дали не бихте могли да пристъпите към промяна, която сте сигурни, че ви е нужна, но все отлагате. Не се самозалъгвайте, независимо че днес е денят на хумора и лъжата. Избягвайте разговори на теми, които не бихте желали да обсъждате и биха ви натъжили.

Скорпион

Опитайте се да подложите на широко обсъждане всички съмнения, свързани с текущата работа, които имат отношение към целия колектив. Прегледайте факторите поединично и във взаимовръзка. Въздържайте се от резки изказвания, които ще навредят на доброто ви име.

Стрелец

Ще ви припомнят случка от миналото, с която не се гордеете особено. Излишно е да отричате или да се оправдавате, всеки има своите лоши периоди. По-добре покажете, че сте отговорни. Проявете пестеливост, не са изключени финансови проблеми.

Козирог

Промените, които ще се случат днес ще са провокирани от външно влияние и ще се наложи да ги приемете такива, каквито са. Да се съобразите с тях и да се възползвате доколкото е възможно. Избягвайте излишните разговори и контакти. Няма да ви доставят никакво удоволствие.

Водолей

Не отговаряйте незабавно на новите предложения. Дайте си време за обмисляне и анализ. Някой „уж на шега“ може да се опита да ви подведе. Възползвайте се от натрупания към момента опит.

Риби

Съобщение или случка ще ви разтревожи. Не се опитвайте да се справите самостоятелно, ще ви е трудно да оцените ситуацията обективно. Човек от далечното минало ще ви предложи помощ. Приемете я.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари