IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 април

2 април 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще намалите ефективността си, ако се занимавате с няколко неща едновременно. Наричайте нещата с истинските им имена, двусмислиците за пореден път ще създадат недоразумения. Не е подходящо точно днес да подлагате на обсъждане спорните семейни въпроси.

Телец

Ще се наложи да се откажете от нещо, за да напреднете в избраната от вас посока. Преценете с какво бихте се разделили най-лесно. Мислете за последствията от действията и думите си в един по-широк диапазон от време, за да не се налага да задавате неудобни въпроси.

Близнаци

Невинаги началото на деня е определящо за края му. Ако сутринта получите лоши новини, запазете спокойствие. Опитайте да не си разваляте настроението. За част от дейностите ще се наложи да експериментирате. Направете го, няма да съжалявате.

Рак

Една стара мъдрост гласи: „внимавай какво си пожелаваш“. Валидна е и за хубавото, и за лошото. Не пожелавайте лошо никому днес. Направите ли го, ще останете в изолация.

Лъв

Дистанцирайте се от хора, излъчващи агресия и лошо настроение. Ще ви демотивират. Ако все пак се случи, заемете се с дейности, които ви доставят удоволствие, за да възстановите привичната си самоувереност.

Дева

Избягвайте многолюдните места. Спомнете си, че ценна е онази помощ, която се дава в точния момент и по правилния начин. Не се намесвайте в занимания, за които не са ви молили.

Везни

Излишно е да се включвате в борба за отстояване на чужди интереси. От нея може да пострадат вашите лични. Движете се към собствените си цели. Покрай най-важната ще реализирате още няколко второстепенни. В края на деня ще имате причини да се гордеете със себе си.

Скорпион

Ако е възможно да отложите решенията, които ви затрудняват, то направете го. Структурирайте бъдещите си планове, помислете за промените, които се случиха без активното ви участие, но се наложи да ги възприемете като неотменна част от ежедневието си.

Стрелец

Бъдете особено внимателни, ако се налага да правите финансови трансфери онлайн. Спазвайте стриктно инструкциите. Като цяло денят ще е спокоен. Няма да имате никакви затруднения, изпълнявайки текущите си задължения, но по възможност не се натоварвайте с допълнителни.

Козирог

Опитайте се да довършите докрай всичко, което няма нужда да се отлага. Ще се справите, ако сте достатъчно концентрирани и последователни. В края на деня със сигурност ще почувствате леко изтощение, но час-два с любима музика, филм или човек ще са достатъчни, за да възстановите обичайната си кондиция.

Водолей

Не говорете за целите си, а си създайте алгоритъм за реализацията им. Заемете се първо с факторите, които не зависят пряко от вас. Преценете разходите, с които ще са свързани и ги сравнете с предполагаемите приходи. Резултатът ще ви окуражи.

Риби

Подредете желанията си и започнете изпълнението им с най-старото от тях. Условията сега са различни, шансовете ви са значително повече от преди. Не споделяйте и не обсъждайте бъдещите си планове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари