IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 април

3 април 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: БГНЕС

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Настроението ви ще е нестабилно и за кратко време ще се променя от едната крайност в другата. Не се стремете да постигнете целите си на всяка цена, а да получите удоволствие от това, което правите.

Телец

Днес Венера ще напусне вашия знак. Отношението ви към околните на моменти ще е по-рязко и по-критично. Не разпилявайте енергията си в правене на забележки и намиране на слабости. Ще постигнете много, ако изберете правилната посока.

Близнаци

Опитайте се да свършите важните неща преди обед. Тогава ще сте работоспособни и ефективни. Вечерта Венера ще навлезе във вашия знак и настроението ви ще е предимно романтично. Помнете, че при уреждане на лични отношения процесът в повечето случаи се явява по-важен от резултата.

Рак

Започнете деня със структуриране на целите. Напредъкът, макар и бавен е за предпочитане пред тъпченето на едно място. Не поставяйте своите интереси срещу тези на близките си.

Лъв

За някои дейности ще „ударите на камък“. Парадоксалното е, че сте ги възприемали като елементарни и нито сте готови за отстъпление, нито пък имате резервен вариант. Отделете малко време за размисъл и преминете към следващата задача. Може да е по-трудна, но ще се справите без особени усилия.

Дева

Задача, която от доста време се опитвате да завършите може отново да зацикли. Причина за забавяне ще са собствените ви неоснователни съмнения. Няма да се справите, ако не повярвате във възможностите си, а от друга страна сте на финалната права и не си заслужава да се отказвате.

Везни

Някои резултати ще се разминат с очакванията ви и е много вероятно да нарушат емоционалния ви баланс. Опитайте се да си представите как изглеждат нещата отстрани. По-различната гледна точка може да ви подскаже и правилното решение.

Скорпион

Преди да се заемете с каквото и да било, постарайте се да прецените степента на важност. Ако не си създадете категорични приоритети е възможно да загубите много време с несъществени дейности и закъсате със сроковете на спешните. Не е изключено да се наложи да промените програмата си изцяло.

Стрелец

Единственият начин да поддържате тонуса си е с активна работа. Не намалявайте темпото. Колкото сте по-заети, толкова ще сте по-продуктивни. Отделете малко време и за любимите си занимания, независимо дали са спортни или интелектуални. Разнообразието ще ви вдъхнови.

Козирог

По случайно стечение на обстоятелствата ще разберете, че приятел или стар познат злослови зад гърба ви и се опитва да „ви мъти водата“. Преценете много бързо какви ходове трябва да предприемете. Дали директно да прекратите връзката или все пак да потърсите някакви обяснения.

Водолей

Тактиката на избирането на по-малката злина обикновено се оказва ефективна. Създайте си предварителни варианти за важните решения. Някои задължения ще отпаднат от само себе си и няма да се налага да отделяте време за тях.

Риби

Ако се наложи спешно да тръгнете в командировка, погрижете се за безопасността си във всякакъв аспект. В случай, че уреждате търговските си отношения онлайн, проверявайте старателно всички получени оферти. Не е изключено да попаднете на измамници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари