IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 7 април

7 април 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: БГНЕС

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Събитията категорично ще се различават от предположенията ви. Бъдете предпазливи. Не е изключено да попаднете в рискова или екстремна ситуация с повишена опасност от нараняване. Не нарушавайте правилата при шофиране.

Телец

Може да звучи парадоксално, но най-дефицитното ви качество днес ще е търпението. Ще сте необичайно раздразнителни, сприхави и готови да спорите за всякакви дреболии. Ако искате да удивите околните, това е начинът. Но ако искате все пак да запазите добрите си отношения ще е по-добре да намалите контактите.

Близнаци

Разногласията ще ви следват буквално по петите. Каквото и да се случи, вашето мнение ще е различно от това на околните. Ако всички не са съгласни с едно и също ваше твърдение, то помислете дали позицията ви наистина е правилна.

Рак

Ще се наложи да се съобразите с някои наложени отвън ограничения. Най-вероятно няма да ви харесат. Преди да решите да ги отхвърлите или игнорирате, помислете за последствията.

Лъв

Пътят към целите ви днес може да се окаже твърде „трънлив“. Преценете дали цената за постигането им няма да е твърде висока и като спечелите какво ще загубите. Като цяло не е желателно да „си играете с огъня“.

Дева

Реагирайте на предизвикателствата гъвкаво. Не се нагърбвайте с непосилни отговорности, избягвайте категоричните изказвания, колкото и да сте сигурни в себе си. Ако наблюдавате внимателно какво се случва около вас, ще промените мнението си по някои въпроси.

Везни

Избягвайте дейностите с електроуреди и открит огън. Ако все пак се налага да се занимавате с такива, спазвайте указанията за безопасност. Съществуват предпоставки за травма.

Скорпион

Ще ви хрумне идея или пък обстоятелствата ще ви подскажат как да се справите с критична ситуация, която ви тревожи. Решението ще е толкова просто, че в първия момент няма да повярвате. Изпълнявайте старателно текущите си задължения.

Стрелец

Проницателни сте и ще успеете да се предпазите от някаква неприятност. Човек от близкото ви обкръжение може да се опита да ви постави в неудобна ситуация. Не реагирайте на момента, изчакайте. Ще имате възможност да върнете „камъните в неговата градина“.

Козирог

В благоприятна ситуация сте и ще можете да покажете уменията си пред доста широк кръг от специалисти. Не е изключено да ви предложат изгодни условия за допълнителен или временен договор. Изискайте всичко в писмен вид.

Водолей

Убедителни сте и ще спечелите доверието на хора, които доскоро са приемали предложенията ви със съмнение. Запознайте ги с най-нестандартните си идеи. Ако решите да провеждате някакви експерименти пред събеседниците си, те ще са сполучливи.

Риби

Ще попаднете на информация, която някой старателно крие от вас. Ако я използвате, бихте могли да напреднете в реализацията на проектите си. Преди да решите да я приложите, помислете защо към момента са ограничавали достъпа ви до тази информация. Отговорът на този въпрос ще ви подскаже правилните по-нататъшни действия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари