IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 април

9 април 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Задачите ще са много, но вие ще сте спокойни. Никой няма да ви пречи да реализирате замислите си, но на моменти околните може да реагират с неразбиране на предложенията ви. Ако мнението им не пречи на работата ви, действайте самостоятелно.

Телец

Отстоявайте позициите си. Прекалено много хора ще се опитват да навлязат в пространството ви или да ви прехвърлят работата си. Няма да сгрешите, ако следвате творческия си потенциал и игнорирате чуждото мнение.

Близнаци

Личните отношения ще преминат през различни фази и някои от тях ще са критични. Реагирайте с разбиране. Ще се наложи да се съобразявате с обстоятелствата и да променяте плановете си. Вие принципно обичате разнообразието, но днес усещането за зависимост няма да ви хареса.

Рак

Емоционалното ви състояние ще е стабилно. Подходящо е да се заемете със сложни и неясни казуси, но не и с всичко едновременно. Дори да не ги довършите, ще успеете да си изградите концепция за решаването им.

Лъв

Грешките на колеги ще пречат на работата ви и определено ще нажежат обстановката. За щастие, в ранния следобед ще общувате или ще се запознаете с интересна личност, която ще ви помогне да овладеете напрежението. Не се преуморявайте.

Дева

Ориентирайте се върху най-важното и използвайте времето си пълноценно. Ще се справите с уреждането на доста неясен и объркан финансов въпрос, свързан с държавните институции. В крайна сметка ще се окаже, че не вие имате към тях някакво задължение, а те към вас.

Везни

Намалете темпото и заемете наблюдателна позиция. Въздържайте се от изблици на доверие към хора, които вече са доказали, че не го заслужават. Не участвайте в благотворителни акции. Прегледайте внимателно финансовото си състояние, ще имате възможност да компенсирате някои предишни загуби.

Скорпион

Част от събитията ще са нелогични и ще ви объркат. Част от действията и реакциите на околните също ще са нелогични и ще ви заредят със съмнения. И в двата случая ще е полезно да приложите нестандартен подход. Резултатите ще ви изненадат.

Стрелец

Ще ви хрумнат интересни промени на интериора у дома. Побързайте да ги реализирате, докато все още мислите за тях. Останете в позната обстановка и по възможност игнорирайте ненужните контакти, които само ще ви развалят настроението.

Козирог

Не се заемайте с дейности, които не сте успели да довършите вчера. Ще ви липсва мотивация и ще се почувствате изтощени още в първите часове. Ориентирайте се към нещо ново или към най-простите домашни задължения, с които се справяте на „автопилот“. Не само няма да ви затруднят, но и резултатите ще ви зарадват.

Водолей

Спокоен, в известен смисъл скучен ден, но вие ще се чувствате спокойни и сигурни в себе си. Следвайте вдъхновението си. Ще направите онова, което до момента ви е отегчавало или сте отбягвали.

Риби

Още в началото на деня си набележете нещата, които искате да промените. Опитайте се да прецените и колко време ще ви е нужно за да го направите, след което се заемете с изпълнението. Ще се случат изненади, които ще ви развеселят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари