IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 април

10 април 2020 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Хороскопът ви за 10 април

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Направете се, че нищо не сте забелязали, ако някой от околните се държи неадекватно. Пошегувайте се, реагирайте с чувство за хумор. Излишно е да натоварвате психиката си с факти, върху които нямате контрол.

Телец

Анализирайте състоянието на финансите си. Сравнете приходите и разходите, опитайте се да направите някакво примерно разпределение на средствата за един по-дълъг период от време. Допълнителните постъпления, на които разчитате може да се забавят.

Близнаци

Следвайте стриктно преките си задължения, не се натоварвайте с допълнителни. Някой от колегите може да се опита да си присвои ваши идеи и да ги представи като свои. Реагирайте незабавно и категорично. Отстоявайте позициите си.

Рак

Опитайте се да следвате точно предварително набелязания график. Ще бъде най-точният ви ориентир за работа. Ще се справите по-бързо, отколкото предполагате като по този начин ще си осигурите повече време за сън и почивка.

Лъв

Използвайте само позволени методи по пътя към целите си. Временните отклонения няма да ви навредят в този момент, но ще се окажат „бомба със закъснител“. Ще покажат негативния си ефект, точно когато най-малко предполагате.

Дева

Енергетиката ви е леко нестабилна в посока към спад. Избягвайте контактите с хора, които непрекъснато се оплакват и умишлено драматизират собствената си съдба. Ще стабилизирате душевното си равновесие и ще се заредите с добро настроение, забавлявайки се с децата си или с домашния любимец.

Везни

Не слушайте какво ви говорят, а наблюдавайте какво правят хората около вас. Действията им ще са много по-красноречиви от думите. Ще забележите факти, които няма да ви харесат, но пък ще ви помогнат да си изградите правилна линия на поведение.

Скорпион

Не започвайте спорове, ако събеседниците не са съгласни с позициите ви. Моментът не е подходящ. Няма да ги убедите, а ще загубите много време и енергия на празно. Съвсем скоро тези, които са ви се противопоставяли ще се убедят, че не са били прави.

Стрелец

Стремежът да успеете навсякъде и във всичко може да ви подведе. Ако не прецените обективно възможностите си ще се наложи да правите едно и също нещо няколко пъти. Ще се улесните значително, ако предварително разпределите работата си на части.

Козирог

Ако искате да постигнете предварително набелязаните резултати, разчитайте само на себе си и работете самостоятелно. Включването на други хора в заниманията ви може да съкрати процеса, но ще се отрази негативно на качеството.

Водолей

Сензитивността ви е по-висока от обикновено. В състояние сте да се впечатлите и да съпреживеете чужди проблеми, които ни най-малко не ви засягат. Не се вторачвайте в съобщенията по медиите, ще ви развалят настроението.

Риби

Събитията ще ви настроят на философска вълна. Ще се замислите за собствения си живот, за постиженията и неуспехите си. Направете го в уединение, не споделяйте лични тайни. Ще осъзнаете грешките си без да се налага да изслушвате каквито и да било наставления.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари