IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Според зодията: Кои дами са скарани с домакинството?

25 април 2020 19 30

Вижте кои 4 знака вършат работата у дома с неохота

Снимка: Istock

Астрологията разчита до голяма степен нашето поведение в различните аспекти на живота, включително и това какво е отношението ни към чистенето и подреждането. Кои жени са скарани с домакинството, поне според астролозите?

Телец

Жените Телец не са точно мързеливи домакини, но определено обичат да отлагат шетането, тъй като то е скучно. Тези дами чистят и подреждат, само когато имат много време на разположение – през уикенда, по време на отпуск и т. н. Те са прагматични и затова се възползват от порива си да домакинстват като възможност да реорганизират нещо в дома си. Накрая те се възнаграждават за усилието с нещо вкусно или със свежа напитка.

Лъв

Дамите от тази зодия обичат в дома им на пръв поглед всичко да блести – те си падат по пищни полилеи, бляскави предмети, огледала с позлатени рамки и т. н. В същото време те смятат домакинството за много досадна работа, която те предпочитат да делегират на някой друг. Лъвиците не са перфектни домакини, но създават впечатление на такива.

Везни

Жените от тази зодия общо взето не обичат домашните задължения. Те са големи естети и мразят домът им да е неподдържан, прашен или разхвърлян и затова все пак се посвещават на домакинската работа, но с голяма неохота. За тях най-важно е да създадат уютна атмосфера и затова отделят много време на реорганизирането на мебелите и декорацията.

Скорпион

Домакинството за жената Скорпион не е изобщо голям приоритет. Тя обикновено чисти като лисицата с опашката – отгоре-отгоре и смята, че домът ѝ ще се подреди от само себе си. Дамите Скорпион са склонни да живеят сред хаотична, претрупана с вещи среда, която прилича повече на склад, но пък на тях не им пука.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари