IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичен хороскоп за 6 – 12 юли

6 юли 2020 12 30

Астрологична прогноза на Петя Георгиева

Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 6 – 12 юли, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Период с повишена заетост за представителите на вашия знак, които все още не са решили да ползват годишния си отпуск. Ще разполагате със сравнително подходящи условия за нови начинания и те ще са успешни, ако обмисляте подробно процеса на реализацията им преди да сте ги стартирали. Ясни резултати от усилията си ще видите едва в края на седмицата, което трябва да ви подскаже, че е безпредметно да бързате. Правете разлика между идея и възможност. Хрумванията ви може да са интересни, но това не означава, че са реализуеми. Не се увличайте в скъпи покупки.

Телец

Предстои доста „разноцветна“ седмица, в която ще се редуват успешни с недотам късметлийски дни. Най-лесно ще ви се получават нещата в началото и в края на периода. Заредете се с чувство за хумор и се постарайте да вложите желание и вдъхновение в ежедневните си ангажименти. Основни причинители на лошо настроение ще са околните и на моменти ще сте изправени пред дилемата дали да се изолирате изцяло или да предпочетете неизбежната компания на най-близките си. Постиженията до голяма степен ще зависят от умението ви да „усещате“ хората, с които общувате. Като имате предвид, че всеки има своите шаблони на поведение, наблюдавайте, анализирайте и обмисляйте реакциите си. Правилно подбраното отношение към всяка една личност поотделно ще ви осигури и съдействие, и резервни варианти.

Близнаци

Някои ситуации ще са сложни, нееднозначни и непредвидени. Бъдете готови да реагирате на предизвикателствата философски. Придържайте се към първоначалните си планове и търсете нестандартни решения в моментите, когато „удряте на камък“. Едно от условията за успех е да преценявате и разпределяте правилно силите си. Контактите ще са разнообразни, ще има и много нови. Не бързайте да се сближавате и да скъсявате дистанцията. Част от хората, които се стремят да спечелят благоразположението ви ще се окажат доста неблагонадеждни. Не променяйте непрекъснато плановете си, за да си осигурите финансова стабилност. Преценявайте много прецизно и икономично разходите си. Следвайте разбиранията си, а не чужди съвети, които ще се окажат безполезни.

Рак

Едно от важните правила, които е желателно да спазвате през тази седмица е да не стигате до крайности. Няма да страдате от липса на работа, така че ще се наложи да сте доста старателни и последователни, но пък и не бива да стигате до състояние на тотално изтощение, ако искате все пак да сте пълноценни и в сравнително добро настроение през цялото време. Някои резултати ще бъдат постигнати с повече усилия от обикновено, но пък ще са повод за гордост и източник на вдъхновение. Разходите ви няма да излязат извън рамките на обичайното, а по-скъпите покупки е желателно да обмисляте предварително и да консултирате с близките си. Ако сте си набелязали покупка на мебели, домакинска техника или аксесоари за лятната почивка, то направете го след като Меркурий излезе от ретроградност.

Лъв

Принципът, към който е желателно да се придържате през тази седмица е да не носите две дини под една мишница. Направете най-после нещата, които непрекъснато отлагате. Довършвайки ги веднъж завинаги ще придобиете увереност в собствените си възможности. И помнете, че е за предпочитане да работите самостоятелно. Всяка външна намеса ще се окаже по-скоро вредна. Освен това някои хора предлагат помощ, но съвсем не са безкористни, а напротив. Ще са готови да злоупотребят с добротата ви. Ако се налага да водите сложни разговори за уреждане на лични отношения ще е добре да го направите в края на седмицата и то на неутрална територия. Ограничете покупките само до дребни и необходими лично за вас или за дома и бита. С финансови сделки се занимавайте само в случай, че няма как да ги отложите. Подписвайте документи преценявайки много внимателно всички евентуални последствия.

Дева

Излишно е да се престаравате през тази седмица. Колкото и да ви се иска, резултатите няма да са светкавични. Пестете си силите, разпределяйте времето за работа и почивка равномерно. Включвайте в дневния си график както разходка и спорт, така и любими творчески или интелектуални занимания. От вас зависи да подбирате правилно партньорите и събеседниците си. Не пренебрегвайте факта, че някои хора съвсем „добронамерено“ може да ви използват за постигане на собствените си цели и след като осъзнаете истината няма да ви е особено приятно. Не се натоварвайте с чужди грижи и отговорности. Ще се открият различни варианти за получаване на допълнителни приходи. Едните ще са свързани с намеса на приятели, до другите предложения ще стигнете самостоятелно. Интересното е, че ще се справите много по-лесно с онези, които ви изглеждат трудни, което трябва да ви подскаже логичната мисъл, че не бива да се съмнявате в себе си.

Везни

Започнете седмицата с обмисляне на новите си идеи. Разплатете задълженията си (особено краткосрочни заеми от приятели), ориентирайте се към творчески занимания, предполагащи промени дори и дребни. Прекрасни резултати ще получите, ако замисляте ремонт, промяна на обстановката, дори и да е с наличните мебели. Служебните пътувания също ще са интригуващи. Може да не свършите точно тази работа, за която сте тръгнали, но ще направите нещо друго, което със сигурност ще се окаже съществено. Бихте могли да спечелите от вещи и предмети, които вече не са ви нужни, продавайки ги чрез интернет. Няма да забогатеете, но ще разширите и освежите пространството около себе си, а и ще зарадвате някой, който се нуждае от това, което за вас вече е в тежест. Финансовото ви състояние ще остане без промяна. Допълнителните приходи ще са незначителни и ще свършат работа само колкото да наваксате разходи, които са били неизбежни. Положителен ефект по подобряване на интериора ще постигнете използвайки въображението си, а не купувайки скъпи вещи.

Скорпион

Първите дни на седмицата може да са малко тягостни. Да се наложи да се занимавате с неща, които не са ви особено приятни, да променяте плановете си под натиск или пък някой непрекъснато да се опитва да се набърква в решенията ви. Мобилизирайте се и запазете спокойствие. Ако реагирате враждебно няма да подобрите положението и да облекчите съдбата си, напротив. Ще повишите тонуса и ще се разтоварите от мрачните мисли с помощта на спорта и движението. Подреждайте програмата си така, че да не се застоявате дълго време на едно място и да не сте непрекъснато в обкръжението на едни и същи хора. Разнообразието ще се отрази положително на настроението ви. Най-добре похарчените пари ще са онези, които са свързани с повишаване на знанията и уменията ви. Не взимайте заеми. В края на седмицата може да се наложи да направите непредвидени разходи за подаръци на близки или за участие в някакво развлекателно мероприятие, но те няма да се отразят катастрофално върху финансовия ви баланс.

Стрелец

Не се очакват някакви сериозни сътресения или промени в живота ви през тази седмица. Началото ще е спокойно, на моменти дори скучно. Не се задълбочавайте прекалено много в затрудненията, с които ще трябва да се справите. Притежавате достатъчно умения, принципно сте в състояние да реагирате бързо, така че ще успеете да решите текущите проблеми, та било то и с цената на някои компромиси. Придържайте се към обичайните си задължения, а експериментирайте само в случаите, в които нищо друго не ви хрумва и то преценявайки степента на риск по възможност. Свободното време прекарвайте в обкръжението на семейството или на най-близките приятели. Новите контакти ще се окажат отегчителни, колкото и перспективни да ви се сторят първоначално. Не си позволявайте сериозни разходи и прояви на щедрост. Изисквайте онова, което ви се полага като еквивалент на положения труд, ако се налага дори с помощта на правораздавателните органи. Предложения за нова или допълнителна работа няма да липсват, но ще са доста неустойчиви и няма да удовлетворят изискванията и очакванията ви.

Козирог

Текущите професионални занимания ще са важни и отговорни. Ще се справите без значение от сложността им, но поради сериозността на ангажиментите чувството ви за хумор за известно време може да остане на заден план. Контактите ви ще са интензивни, на моменти странни. Не е изключено някой от бизнес-партньорите или колегите ви да изпрати романтични сигнали, с които леко да ви обърка. За несемейните това може и да е добра възможност, но при семейните определено ще създаде неприятности. И, ако семейният партньор поиска някакви обяснения, не отговаряйте на удара с удар, а покажете желание за разбирателство. За скъпи и дългосрочни покупки се съветвайте с близките си. Не е подходящо точно сега да правите дългосрочни инвестиции. Лични заеми давайте само на приятели, които действително са в нужда и вече са доказали, че спазват предварителните уговорки.

Водолей

Предстоят изненади и, за съжаление, не всички ще са приятни. Приемайте събитията такива, каквито са, защото възможностите ви за въздействие върху тях ще са минимални. Разчитайте на опита и уменията си. Интуицията ще ви подведе и, дори да не претърпите някакви сериозни вреди, ще ви остане неприятното усещане, че сте загубили ценно време. От вас зависи да се противопоставите на мрачните мисли и да търсите рационални решения на проблемите. Покрай текущите занимания ще се наложи да проведете допълнителни срещи или да се натоварите с още задачи и в един момент умората ще си каже думата. Редуцирайте контактите доколкото е възможно и не се лишавайте от сън. Използвайте за покупки последните дни от седмицата. Организирайте посещението по магазините заедно с близките си и си направете предварителни списъци. Вероятно ще попаднете на изгодни промоции, които ще ви позволят да вземете повече неща, отколкото сте си набелязали и всички у дома ще са щастливи.

Риби

Има дни, в които оставате с впечатление, че неприятностите просто ходят по петите ви. През тази седмица ще се случват и такива неща. Подгответе се психически, че към някои проблеми ще е по-добре да подхождате с разума, а за други да се доверите на чувствата си. Не си мислете, че сте в състояние с всичко да се справите самостоятелно. Търсете помощ за казусите, при които усещате, че силите няма да ви стигнат. Ограничете професионалните контакти за сметка на личните, които ще ви доставят много повече радост и удовлетворение. Възможно е да съживите малко позабравено приятелство от миналото, което ще се окаже перспективно и за бизнеса. Поддържайте оптимален баланс между приходите и разходите. Не пръскайте пари за симпатични, но все пак не чак дотам нужни дреболии или пък за маркови стоки само заради наименованието им, при условие, че дори по-обикновени ще ви свършат същата работа. Името може да е знак за престиж, но невинаги е гаранция за качество.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари