IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 22 август

22 август 2019 08 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Хороскопът ви за 22 август

Aстрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Опитайте се да отделите част от времето си за самообучение. Помислете за заниманията, които ви затрудняват. Ще се справите по-лесно, ако изложите концепциите си писмено. Изобщо, днес е препоръчително да заложите на писмената комуникация вместо на устната.

Телец

Обстоятелствата ще са благоприятни за решаване на въпроси, изискващи прагматичен подход. В състояние сте да намерите изгодни решения на казуси, свързани с финанси или недвижимо имущество.

Близнаци

Контактите ще са интензивни и ще получите от тях точно онова, което очаквате. С близките и роднините ще намерите решение на стари спорове. Не е изключено условията на сделка да се променят така, че да отговорят на изискванията ви.

Рак

Наберете смелост и не отказвайте, ако ви предложат да вземете участие в някакво публично мероприятие. Не се страхувайте да изразите становище и да търсите отговорност. Ще се справите блестящо с дейности, предполагащи интензивен обмен на мнения.

Лъв

Информация, на която ще попаднете случайно, ще ви подскаже къде можете да намерите квалифицирана консултация, за да се справите със сложен юридически казус. Проверете практиките по въпроса, които са публикувани до момента, за да се ориентирате към възможните варианти, макар и най-общо.

Дева

Венера навлиза във вашия знак днес. Присъствието й там ще се отрази върху емоционалното ви състояние. Ще възприемате фактите много по-спокойно и при добро желание бихте могли да намерите отговор на спорните въпроси в областта на личните отношения.

Везни

На парти със стари приятели (колеги, съученици) ще се запознаете с нови хора. Ще се окаже, че имате общи бизнес или професионални интереси. Използвайте чара си и продължете да поддържате тези връзки. Ще са много полезни.     

Скорпион

Ще разполагате с малко повече свободно време от обикновено. Използвайте го, за да дефинирате и структурирате дългосрочните си планове. Колкото по-рано подготвите необходимите ресурси, толкова по-бързо ще ги реализирате.

Стрелец

Приемете с усмивка необходимостта да се занимавате с дейности, които не са ви приятни или за които нямате натрупан опит. Достатъчно ще е само да започнете. Без да сте направили каквито и да било усилия ще получите помощ от подходящия човек в точния момент.

Козирог

Помислете дали имате недовършени дейности, свързани с командировки. Сделки, които не са намерили подходяща реализация до момента. Заниманията, свързани с пътуване днес ще са успешни, така че можете да се върнете към „висящите“.

Водолей

Връзка, създадена наскоро, но чийто характер още не сте определили, ще разгърне потенциала си именно днес. Ще можете да решите дали отношенията ще са по-скоро делови, по-скоро неформални или директно любовни. Най-важното е да не ги смесвате, защото няма да удовлетворят очакванията ви.

Риби

Желанието ви за изява днес ще е по-силно от всички останали желания. А и ще имате възможност да покажете какво можете. Ще се представите най-добре, ако действате с умерено темпо. Прибързаните реакции ще направят лошо впечатление.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари