IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 август

28 август 2019 08 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Доста странен ден. Подсъзнателно се стремите към независимост, но в същото време ще ви помолят да участвате в някаква колективна дейност. Приемете предложението само, ако наистина ви интересува, защото няма да изпитате удовлетворение, ако правите нещата по задължение.

Телец

Ще разполагате с подходящи условия за реализация на творческите си идеи. Направете първата крачка. Може да не е много, но поне ще сте заявили желанието си да поемете отговорност и да обмените опит.

Близнаци

Ще се натъкнете на спънки при решаването на някои делови въпроси. Използвайте консултация с квалифициран специалист или потърсете съдействие от приятелите си в зависимост от ситуацията. Не се отказвайте, ако в момента не успеете да реализирате замислите си.

Рак

Участието ви в някаква обществена или публична инициатива ще завърши с отрицателни емоции. Или видяното няма да ви хареса, или поведението на някой от другите присъстващи ще развали настроението на всички. Не си правете прибързани заключения, не винаги на такива мероприятия се случват инциденти.

Лъв

Настроението ви днес може да е леко вяло и да усещате, че имате нужда от адреналин. Отделете време за спорт, може дори за нещо екстремно като катерене по стена, сърф, рафтинг. Единственото, което не бива да правите е да карате с превишена скорост.

Дева

Ще ви хрумне оригинален начин за рестартиране на стари идеи или за това как да се отървете от нещо, което вече ви е омръзнало и да освежите ежедневието си с нови елементи. Убедителни сте и ако имате желание да привлечете някого на своя страна ще го направите без особени усилия.

Везни

Преди обед времето ще минава бавно, заниманията ви ще са монотонни. За сметка на това след обед ще попаднете във водовъртежа на непредвидени събития. Няма да разполагате с възможности за анализ, бъдете предпазливи.

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна, но въображението ви направо спи. За сметка на това сте подозрителни и придавате прекалено голямо значение на най-обикновени житейски несгоди. Ограничете контактите с непознати, за да не се изнервяте излишно.  

Стрелец

Представителите на вашия знак днес могат да бъдат условно разделени в две взаимно изключващи се групи. От хаотично-енергични до безгрижно-флегматични. И докато първите в старанието си да свършат колкото е възможно повече работа почти през целия ден ще „преливат от пусто в празно“, то вторите, опитвайки се да постигнат целите си с колкото е възможно по-малко усилия всъщност ще се окажат изключително ефективни. В края на деня сами ще определите в коя група сте се вписали.

Козирог

Ще напредвате бавно, но пък устойчиво благодарение на присъщата си упоритост и умение да разпределяте времето си оптимално. Комбинирайте индивидуалната работа с колективната, особено ако крайните резултати зависят от вашите решения.   

Водолей

По-чувствителни сте от обикновено, но и по-уязвими. Сетивата ви са изострени. Не е изключено през целия ден да усещате силно вътрешно напрежение без видима причина. Най-лесният начин за възстановяване на душевното ви равновесие е да се потопите в лоното на природата или на изкуството. А в повечето случаи това е и безплатно.

Риби

Възприятията ви са прекалено крайни и днес виждате света само в „черно и бяло“. Поведението ви на моменти може да е твърде рязко без да осъзнавате, че по този начин си вредите. Ограничете контактите, за да не изненадате неприятно дори хора, които добре ви познават.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари