IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 29 август

29 август 2019 08 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Аналитичните ви способности са по-силни от обикновено и не сте склонни да приемете каквато и да било „на доверие“. След като свържете поредица факти помежду им ще установите, че преди време някой се е опитал да ви измами, но по благоприятно стечение на обстоятелствата не се е случило.

Телец

Запазете необходимата дистанция по време на делови срещи и разговори. Не допускайте важни теми да бъдат обсъждани извън официалния регламент. След време някой може да използва ситуацията във ваша вреда.

Близнаци

Поведението на околните на моменти може да ви направи неприятно впечатление. Много по-взискателни и критични сте днес. Забелязвате детайли, които при други обстоятелства бихте подминали без внимание. Излишно е да ги коментирате, просто си направете съответните заключения.  

Рак

Настроението ви е неустойчиво и сте по-скоро недружелюбни, отколкото сговорчиви. Освен това сте прекалено чувствителни и готови да се разсърдите дори на невинна шега. Ако е възможно да ограничите контактите, то направете го. Ако ли пък не е, запазете присъствие на духа и се въздържайте от разговори, целящи изясняване на отношенията.

Лъв

Обикновено сте атрактивни, впечатлявате с външния си вид и събеседниците ви са склонни да пренебрегнат някои малки грешки, които допускате. Днес не разчитайте на визия и други външни ефекти. Бъдете пределно акуратни, ако искате да реализирате намеренията си.  

Дева

Меркурий навлиза във вашия знак (където всъщност е правилното му място) и ще остане там до 14.09. Ако ви е липсвала точна и вярна информация за реализация на проектите ви, започнете с набавянето й още от днес. Използвайте само проверени източници.

Везни

Романтичният мечтател ще се събуди у вас днес и няма да ви е лесно да се занимавате с прозаични практични въпроси. Ще е полезно да си осигурите сътрудничество. Не само ще ви връща към реалността, но и ще ви предпази от грешки.

Скорпион

Следвайте събитията, но не се отказвайте от прояви на инициатива. Ще се случи нещо ново и интересно днес и, ако не сте прекалено скептични, пасивни, недоверчиви, бихте могли добре да се позабавлявате.  

Стрелец

Непрекъснато ще се случва нещо около вас, което ще ви разсейва и отвлича от основните ви занимания. Опитайте се още в началото на деня да структурирате задачите си и се заемете предимствено с онези от тях, които са ви интересни. Така ще се спасите от изкушението да се оглеждате наляво-надясно и да правите грешка след грешка.

Козирог

Работоспособността ви е достатъчно висока, за да се занимавате едновременно с текущите и с изостаналите дейности. В същото време сте и доста напористи, отношенията с околните може да се влошат заради забележките ви спрямо техния начин на работа. Не навлизайте в чужда територия, ако не искате да създадете поводи за конфликт.    

Водолей

Творческият ви потенциал е силен, но сте и прекалено емоционални. Комбинацията е леко взривоопасна. Всеки, който по някаква причина не успява да следва вашето темпо ще бъде подложен на огъня на недоволството ви.

Риби

Ще сте абсолютно неефективни, ако се занимавате с няколко неща едновременно. Ще се получи така, че почти непрекъснато ще се натъквате на разни „греди“. Не се вторачвайте в дреболии, ако не искате да се „въртите в затворен кръг“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари