IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 август

30 август 2019 08 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Залог за успех с каквото и да се захванете днес е прагматичния подход. Дори в сферата на любовните отношения. Колкото сте по-директни, но без да стигате до прояви на нетактичност и лош вкус, толкова по-лесно ще „стигнете до истината“.

Телец

Помислете за практическите задачи, които ви предстоят. Подредете ги по важност и продължителност и днес се заемете с най-трудните, които изискват най-дълъг период за реализация. Ще напредвате бавно, но стабилно и довършите започнатото без да се налага да преодолявате сериозни спънки.

Близнаци

Направете първата крачка към изпълнението на някое от най-щурите ви хрумвания. Началото ще е безпроблемно и окуражаващо. След това може да се наложи да разпределите работата на различни етапи, с които да се занимавате през различни периоди от време, но ако не форсирате събитията и следвате правилата със сигурност ще се справите.

Рак

Върнете се към експерименти, които преди време не са ви се получили. Може да изпробвате нова техника, технология или да отделите време за запознаване с информация, която ви е затруднила. Стъпките по усвояването и приложението им ще са лесни и дори забавни.

Лъв

Разпределението на планетите е предимно в знаците от земната стихия, което рядко се случва. Това е нещо като „червен светофар“ за представителите на вашия знак. Заредете се с търпение и приемете събитията, които намаляват устрема ви като естествена защита от грешки.

Дева

Новолунието в съчетание с наличието на още четири планети във вашия знак подсказва, че няма да сгрешите, ако заложите на фантазията си. В съчетание с малко повече решителност бихте могли да напреднете във всички дейности, свързани с иновации и разширяване на влиянието ви.

Везни

Не приемайте желанията си за реалност. Опитайте се да преценявате фактите прагматично и да се освободите от илюзиите си, колкото и да са привлекателни. Днес е по-важно да обмисляте подробно действията си, отколкото да се заемете с пряката им реализация.

Скорпион

С интересни преживявания ще е свързан днешния ден. Или ще присъствате на някакво необикновено, странно събитие, или всичко ще ви изглежда някак познато в чисто емоционален план. Не е изключено съвсем прозаични на пръв поглед занимания да се окажат обещаващо начало на любовна връзка.  

Стрелец

Няма смисъл да търсите оригинални решения на тривиални казуси. Правете нещата така, както сте свикнали. Що се отнася до новостите, разчитайте на околните. Ще ви изненадат приятно и то повече от веднъж.

Козирог

Ще сте невероятно продуктивни днес. Не че ще направите нещо кой знае какво, но почти през целия ден ще се налага да споделяте опит или да давате някакви препоръки на хората от обичайното си обкръжение. За вас ще са обикновени и познати факти, но за тях ще са единственият начин да си свършат работата качествено.    

Водолей

Обстоятелствата ще изискват точна, логична и обмислена реакция, обоснован подход към заниманията, което за представителите на вашия знак днес ще е малко трудно. Впечатлителни сте и в състояние да се развълнувате от не особено значими събития. Ще е полезно, ако намалите контактите и поставите в ред собствените си мисли и чувства.

Риби

Действайте с равномерно темпо и се ориентирайте към дейности, с които можете да се справите без особени усилия. Има дни, в които е за предпочитане да се „носите по течението“ и днешният е един от тях. Максимата, която трябва да следвате е, че не е важно да получите много ползи, а да претърпите колкото е възможно по-малко вреди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари