IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 септември

1 септември 2019 09 00

Какво вещаят звездите за първия ден от месеца

Снимка: Pixabay

Aстрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Месецът ще започне със сигнали, които ще ви позволят да изясните подробностите около проекти, които до моменти сте набелязали само в едър щрих. Ще има проблясък и в личните отношения. Нечия реакция ще ви помогне да прецените дали новосъздадена връзка ще се развие като романтична или ще си остане неутрална.

Телец

Ще стъпите на здрава база за осъществяване на идеи, които до момента са били на етап анализ и подготовка. От някои ще се откажете, преценявайки че не си заслужават усилията. Всичко това ще се случи след пълноценен разговор с приятел.

Близнаци

Рационалното мислене ще ограничи приливите на въображението. Ще ви е малко трудно да възприемете мисълта, че е време за конкретни действия, а не за фантазии, но пък съзнанието за лична отговорност ще ви мотивира да разгърнете възможностите си пълноценно.

Рак

Наблюдавайте обстановката около себе си, поведението на събеседниците и се опитвайте да изградите оценките си обективно. Само така ще разберете на кого можете да разчитате и да си спестите грешки, които биха възпрепятствали работата ви.

Лъв

Обстоятелствата може да ви принудят временно да се откажете от някои свои замисли. Не го приемайте драматично, понякога са нужни тактически отстъпки, за да се постигнат стратегическите цели. Наслаждавайте се на малките радости.

Дева

Все още сте в аурата на отминалото Новолуние и разполагате с достатъчно потенциал за реализация на нови и непознати проекти, теми с които не ви се е случвало да се занимавате в момента. Търсете творчески решения за стабилизиране на деловите връзки и разпалване на по-ярки искри в любовните отношения.

Везни

Нестандартните идеи ще разкрият пред вас нови възможности. Не е изключено да получите предложение за дейност, свързана с хобито ви, но обещаваща добри парични постъпления. Съобразете се и с физическите си възможности преди да дадете окончателен отговор.

Скорпион

Непредвидено пътуване ще е свързано с нови, запомнящи се впечатления. Може да промени схващанията ви относно здравословния начин на живот, приложението на алтернативна медицина, употребата на лекарства, значението на релаксиращите техники.

Стрелец

Изобретателни сте и изключително духовити. Където и да се появите ще влезете в ролята на „душата на компанията“. Съвсем случайни разговори ще ви подскажат как да се справите с практическо занимание, което до момента изобщо не ви се е получавало.

Козирог

Общителни сте и като никога изцяло отворени за нови идеи. Готови сте да отстъпите дори от позиции, които преди време разгорещено сте отстоявали. Промяната ще се хареса на събеседниците и ще ви спечели нови почитатели.

Водолей

Интересите ви днес са твърде различни и повече от обикновено. Освен това, започвайки да търсите информация по даден въпрос ще попадате на следващия, след това на друг и така, от тема на тема в края на деня ще установите, че нямате цялостен резултат. В списъка на постиженията можете да поставите разширяването на кръгозора си в различни направления.

Риби

Неочаквано съобщение ще събуди любопитството ви и ще ви подтикне да посетите фестивал, празник или друго мероприятие, където има много хора. Ще можете да изразите мнението си или да участвате в екипна игра, където действията ви ще получа одобрение. Интересът ви може да се превърне в трайно увлечение.
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Диди ( преди 4 години )
.... далеч от действителността ! Нищо подобно !!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар