IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за месец септември

1 септември 2019 13 00

Какво вещеят звездите за този месец

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

В Tialoto.bg ви предлагаме хороскоп за месец септември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За професионален напредък трябва да заложите предимно на трудолюбието, точността и инициативата си. Не разчитайте на новите клиенти и не бъдете прекалено отстъпчиви спрямо тях. Анализирайте постигнатото до момента и потърсете възможности за стартиране или участие в съвместни, а не в самостоятелни проекти. Използвайте всяка появила се възможност за получаване и усвояване на нови знания. Личните отношения често ще са източник на сериозни конфликти у представителите на вашия знак, които са в дългогодишна връзка. Останалите трябва да са предпазливи, за да не преживеят разочарование. С малко повече наблюдателност ще намерите отговор на нерешените въпроси. Въздържайте се от непланирани разходи.

Телец

Проверете възможностите за дългосрочни инвестиции и ги сравнете. Не е изключено да ви попаднат примамливи варианти за малки, но регулярни печалби. Личните отношения ще са сравнително спокойни. Във ваша полза е да отстъпите инициативата на партньора. Ще си спестите отговорности, с които няма да ви е приятно да се натоварите. Използвайте свободното време за занимания, с които никога до момента не сте се захващали. Най-вероятно ще откриете у себе си неподозирани таланти. Не се застоявайте на едно място. Колкото повече се движите, толкова по-добре ще се чувствате.

Близнаци

Всички знаят колко сте сладкодумни, но през този месец ще сте изключително убедителни. Ще покорите каквито ви се иска професионални висини без почти никакви усилия. Ако искате да ускорите напредъка си занимайте се със самообучение, усвояване на нови знания, разширяващи хоризонтите ви на влияние или, ако все още не сте го направили, ориентирайте се към усвояване на чужд език. Любовни емоции няма да липсват, особено за онези представители на вашия знак, които все още не се намират в стабилна връзка. Ако семейството ви е дългогодишно не си позволявайте случайни флиртове, тайната няма да се запази дълго време. Браковете, сключени през този месец ще са по-скоро по сметка, отколкото по любов. Не подценявайте влиянието на конкуренцията.

Рак

Най-голямо задоволство ще изпитате от дейности, които са свързани с пътуване. И изобщо, през този месец както положителните, така и отрицателните емоции ще ви съпровождат предимно, когато сте на път. При посещение на места, на които не сте били отдавна е много вероятно да срещнете и приятели, с които сте прекратили контактите си от години, но те да се окажат във вашия бизнес и да уговорите изпълними условия за съвместна дейност. Семейството е от особено значение за представителите на вашия знак. Поредица благоприятни обстоятелства ще ви дадат възможност да разрешите съществуващите противоречия, особено тези с родителите. Още повече, че част от тях не са предизвикани от несъвместимост на характерите, а от разликите между поколенията. Пътуванията за удоволствие, особено към непознати местности, подготвяйте старателно и в рамките на финансовите си възможности.

Лъв

Така дългоочаквания успех в бизнеса предстои. При това няма да е нужно да се съобразявате с прекалено много или неизпълними условия. Първо, довършете всичко започнато, което е в текущите ви срокове. Следващият фактор е личната ви инициатива. Предлагайте на обсъждане дори идеи, в чийто краен резултат не сте много сигурни. Може и да не ги стартирате, но поне ще сте събрали достатъчно мнения. И действайте екипно. Доверете се на партньорите, доказали коректността си, не търсете нови участници. Напредъкът ще се отрази положително на самочувствието ви. Ще разполагате с достатъчно финанси за развлечение, но все пак не бива да прекалявате и задължително трябва да избягвате проявите на разточителност пред непознати. Любовните отношения ще са удовлетворителни, ако не позволявате да ви въвличат в интриги. Новите перспективни контакти ще са предимно с представители на чужди държави и култури.

Дева

Като начало се заемете с това да въведете ред в текущата си работа. Проектите, с които сте имали затруднения през август няма да напреднат много през септември, но пък ще разберете дали пречките са обективни и се налага да изчакате или са субективни и се налага да се справите с някого, който умишлено ви „слага прът в колелата“. Има голяма вероятност да си намерите работа, ако сте безработни. В началото може и да не отговори на очакванията ви, но скоро ще се сближите с колегите и някой от тях ще ви помогне да смените позицията с по-интересна. Въздържайте се от дългосрочни инвестиции, ако са свързани дори с минимален риск.

Везни

Не предприемайте сериозни промени в динамичния стереотип поне докато Слънцето не навлезе във вашия знак. Ще е полезно, ако разширите познанията си в посока усвояване на нова и по-различна информация, а не в посока задълбочаване и детайлизиране на наученото до момента. Съобразявайте се с общите социални тенденции, интуицията ще ви подскаже кога моментът е подходящ за прояви на индивидуализъм. Два фактора ще повишат мотивацията ви за работа: възможността да внесете известно разнообразие и нечие лично присъствие. Личните отношения ще са леко напрегнати. Причините може да са няколко. Или изискванията ви към партньора да са твърде високи, или обратно, някой да се опитва да ограничи собствената ви свобода. Опитайте се да уредите нещата в спокоен разговор и бъдете откровени, говорейки за чувствата си. Ако се налага да тръгнете на дълъг път, а не сте достатъчно опитни водачи, използвайте обществен транспорт.

Скорпион

Подбирайте внимателно партньорите си при стартиране на нови проекти. Може да се каже, че крайният ефект ще е в голяма степен зависим от хората, с които работите. Не е изключено някои от тях, на които сте имали доверие, непреднамерено да ви подведат. Няма да е защото искат да ви навредят, а защото не са достатъчно квалифицирани, а вие сте направили компромис с изискванията си. Проявете постоянство при изпълнение на текущите си рутинни задачи. Спазвайте правилата и се придържайте към първоначалните условия. Резултатите не винаги ще отговарят на очакванията ви, но разминаването няма да е фатално. Изпитанията и затрудненията ще се случват предимно по време на пътуване. Не изразходвайте твърде много средства за развлечение. Подбирайте ги по полезност, а не по цена.

Стрелец

Енергетиката ви няма да е особено стабилна през този месец. Някак всичко ще ви се струва по-сложно, отколкото е всъщност. Опитайте се да разпределите работата равномерно и още в началото на периода да създадете ясен график на деловите контакти и спешните задачи. Ограничете комуникацията до рамките на задължителното, защото прекалено дългите и чести разговори ще ви действат изтощително. За важните въпроси търсете отговори в съществуващите публикации или практики като използвате източници, доказали надеждността си. В моменти на несигурност е за предпочитане да се уедините и по възможност сред природата. Ще ви е нужно време, за да формулирате ясно дългосрочните си цели и да възстановите обичайното си самочувствие, а то ще се случи след като си осигурите пълноценна почивка. Финансовото ви състояние ще е в рамките на обичайното, а личните отношения ще са по-скоро пасивни, отколкото вълнуващи.

Козирог

Подгответе се психически, че през този месец често ще се намирате „в светлината на прожекторите“. Инициативите ви ще получат висока оценка и постиженията ви ще се виждат. Контактите от всякакъв характер ще са интензивни като е много възможно благодарение на личните приятели да създадете нови делови запознанства. В настоящия момент те може да са и без последствия, но в близко бъдеще ще се окажат съвсем навременни. Ще се справите изключително добре в съвместните дейности. Проектите, които реализирате с партньорите си и където не сте на лидерска позиция, а в изпълнителска роля. Именно там ще можете да разгърнете пълноценно уменията си. Ако се наложи да инвестирате малко средства в бързооборотни стоки няма да претърпите загуби. В личните отношения духовното ще е водещо пред материалното, а оригиналните ви идеи ще улеснят преодоляването на противоречията.

Водолей

Професионалният напредък ви е гарантиран от умението да представяте идеите си убедително. Освен това през този месец ще сте в състояние да дадете точни параметри на проектите си във всеки момент и пред всякаква публика. За вас е подходящо да се занимавате с творческата и иновативна страна да разработките, а точните изчисления да отстъпите на някой друг. Ако това не е възможно, то редувайте едното с другото, за да не попаднете в коловоза на рутината и сухите цифри. Използвайте моментите на застой, за да си осигурите ресурси, които ще са ви необходими на следващите етапи. Любовните отношения на моменти ще са свързани с неприятни преживявания. Прекалено голямото ви желание да си осигурите лична свобода може да подтикне любимия човек да потърси утешение в друга връзка, за която само ще подозирате, но няма да можете да докажете. Играта на нерви рано или късно ще ви отдалечи един от друг.

Риби

Вашите предпочитания през този месец ще се разминават категорично с тези на хората от близкото ви обкръжение. И докато когато сте у дома тези различия не биха попречили на никого и не биха били повод за разногласия, то на работното място на моменти може да се стигне до словесни сблъсъци. Ако вие се насочвате към самостоятелна работа шефът или колегите непрекъснато ще търсят начин да ви приобщят към екипа. Обратно, ако вие имате нужда от подкрепата на околните може да се окаже, че всеки е зает и няма нито желание, нито възможност да ви отдели от времето си. Хрумванията ви ще са оригинални и далеч по-различни от техните, но пък и по-неразбираеми. Разминаването между надежда и реалност ще ви се отрази доста изтощително. Отделяйте повече време за интелектуални занимания и не се омаломощавайте с физическа работа или спорт, ако не се налага и нямате желание. Преди рязкото понижаване на температурите може да се наложи да се заемете с дребни битови ремонти или уреждане на имотни сделки, но няма да ви отнемат много време и ще сте доволни от свършеното. Организирайте си кратки пътувания към непознати места в почивните дни, за да възстановите тонуса си бързо и трайно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари