IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 септември

2 септември 2019 08 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Начинът ви на мислене е изключително реалистичен и няма да имате никакви затруднения с подреждането на програмата си, участието в различни дискусии и организация на събития или пътуване, ако се наложи. Съобщения, свързани с финансовото ви състояние може да предизвикат тревога, но ще е за кратко.

Телец

Поредица благоприятни съвпадения ще ви дадат възможност да отстраните недоразумение от личен или делови характер. Ще стабилизирате отношения, които са ви важни, а ако са свързани с бизнеса, ще улеснят практическото осъществяване на плановете ви.

Близнаци

Влагайте въображение в личните отношения, а не във финансовите операции. Съобразявайте се с наличностите и възможностите си. Не разчитайте на приходи, които към момента са само в сферата на обещанията и предположенията.

Рак

Среща със стари приятели ще ви зареди с много оптимизъм. В компанията ще присъства и личност от онези, за които се казва, че „стара любов ръжда не хваща“. Все пак не се опитвайте да разпалите някогашни чувства, особено ако разликата във възрастта ви е голяма.

Лъв

Опитайте се да разплатите стари финансови задължения, ако имате такива и сте ги оставили „на изчакване“. Не е желателно днес да взимате банкови кредити. Консултирайте се с по-вещи от вас приятели за всички финансови въпроси, с които имате намерение да се захванете.

Дева

Систематизирайте идеите си. Може да започнете с реализацията им. Не всички ще стигнат до финалната права, но пък ще натрупате полезен и приложим опит, от който ще можете да се възползвате след време.

Везни

Желанието ви за изява ще е по-силно от обикновено. И ще сте по-предприемчиви. Заемете се с дейности, за които преди време не ви е достигала смелост. Резултатът със сигурност ще ви удовлетвори.

Скорпион

Обстоятелствата ще ви принудят да проявите лидерските си умения. Ще се наложи да взимате бързи решения в напрегната обстановка. Ще се справите блестящо, ако овладеете емоциите, но след като обстановката се успокои може да ви обхванат съмнения относно правилността на действията ви. Не се самоизтезавайте излишно.

Стрелец

Действия на конкурентите ви може да предизвикат неприятни преживявания. Да установите, че прилаганата към момента тактика е неефективна, а дори и неправилна. Не търсете виновен, търсете начин да подобрите резултатите от работата си.

Козирог

Не е изключено да присъствате или да се натъкнете на проява на с нищо не провокирана агресия. Преценете дали сте в състояние да изгладите конфликта с диалог и, ако не е възможно, дистанцирайте се своевременно. Не позволявайте на никой да навлиза в личното ви пространство.    

Водолей

Бъдете особено предпазливи, ако се налага да шофирате и то в часовете на усилен трафик. Пазете вещите и парите си, когато сте на места, където има струпване на много хора. Вероятността да попаднете на измамници не е за пренебрегване.

Риби

Възможно е да получите изненадваща покана за участие в публично мероприятие. Не отказвайте, независимо че не сте подготвени. Ще се окаже и полезно, и приятно. Ще бъде нещо като професионална дискусия в неформална обстановка, където ще можете и да се позабавлявате и да си „сверите часовника“ в предпочитаната от вас сфера на изява.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари