IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 2-8 септември

2 септември 2019 13 00

Вижте какво ви очаква през следващите седем дни

Снимка: Istockphoto

 

Овен

През повечето време ще се занимавате с обичайните си дейности. Отегчението ще ви направи раздразнителни и на моменти доста разсеяни. Помислете как бихте могли да разнообразите работата си, не отказвайте ако ви помолят за помощ, все ще е някаква промяна. В края на седмицата може да получите допълнителни финансови постъпления. Много е вероятно да са задължения към вас, които са били отложени или заем, който сте дали преди време. Не бъдете прекалено пестеливи, използвайте част от прихода за развлечение.

Телец

В началото на седмицата преживяванията няма да са от най-приятните. Може непрекъснато да имате усещането, че околните не ви разбират или че умишлено ви правят на инат. Най-лошата ви реакция би била да потърсите утешение във вредни навици, с които вече сте се преборили. През втората половина контактите ще са интензивни и ежедневието ви ще е доста разнообразно. Мисълта, че сте нужни ще ви тонизира и мотивира да се заемете с някои нови дейности. Направете го обмислено и последователно. Съобразявайте се с текущите си финансови възможности, а не с евентуалните предполагаеми постъпления.

Близнаци

С доста непредвидени събития ще е наситен предстоящия период. Част от тях ще ви подскажат, че е желателно да ъпдейтнете ценностната си система. Постъпки на хората от обичайното ви обкръжение ще ви накарат да се замислите за мястото им във вашия живот. Въздържайте се от каквито и да било финансови авантюри. Не вярвайте на обещания за бърза печалба. Ще имате възможност да получите допълнителни приходи, но трябва да го направите спазвайки правилата. Уменията и професионализмът ви ще направят впечатление.  

Рак

Предстоят нови контакти, които ще са свързани с разнообразни впечатления. Отношението на околните към вас ще ви помогне да се освободите от някои присъщи характеристики като подозрителност, скепсис, уединеност. Получавайки искрената им привързаност и висока оценка ще почувствате широтата на собствените си възможности. По-възрастни приятели или роднини ще имат нужда от грижата и вниманието ви. Помогнете им да се справят със затрудненията. Направеното добро ще ви се върне многократно.

Лъв

Енергетиката ви ще е леко нестабилна през тази седмица и умората ще настъпва по-бързо от обикновено. Оползотворете минутите за отдих. Преразгледайте перспективните планове, подредете вещите и документите си, освободете се от ненужни предмети, които само заемат място. Подарете ги на някой, който искрено ще им се зарадва и ще ви дари с топлите си чувства. Финансовото ви положение ще е стабилно. Не се усамотявайте. Организирайте забавленията си така, че да сте в компания.

Дева

Достатъчно е да решите какво ви се иска и всички бариери сами ще се вдигат пред вас. Помислете с какво никога до момента не сте занимавали, а сте мечтали да го направите. Набележете си схемата за реализация и подгответе първата крачка. Ще откриете у себе си неподозиран потенциал под формата на издръжливост и фантазия. И тъй като вие по принцип сте последователни и подредени, то ще ви остане само да си осигурите подходящи съмишленици, за да разширите сферата си на влияние. Финансовото ви състояние ще е променливо, но не и затруднително.  

Везни

Не се престаравайте излишно. Действайте с умерен ритъм, придържайте се към инструкциите, които получавате и не привличайте вниманието към себе си на работното място. Натоварванията ще са в рамките на обичайното и ще можете да използвате част от времето за търсене на нова или допълнителна работа. Ще попаднете на доста предложения, което няма да ви зарадва, а по-скоро ще ви обърка. Помислете кой е следващият по важност критерий освен финансовия и базирайте решението си на него. В състояние сте да съхраните оптимизма и доброто си настроение през целия период. Достатъчно е да приемате временните неуспехи като нещо естествено и да се заемете с преодоляването им вместо да се вайкате. Свежите емоции и вълнуващи преживявания ще са свързани с приятелите и някои нови материални придобивки.

Скорпион

Изпълнението на ежедневните задачи през този период ще е свързано с доста нови контакти. Не всички ще отговарят на критериите ви за значимост и полезност, но е желателно да се държите естествено. Не се възгордявайте с постиженията и не коментирайте на всеослушание личните си успехи. Колкото сте по-сдържани, дружелюбни и отворени за житейски позиции, различни от вашите, толкова повече шансове за напредък ще имате. Не критикувайте чуждите грешки, а се учете от тях. В личен план ситуацията ще е малко противоречива. Намесата на родителите или други по-възрастни роднини във вашите семейни отношения ще „налее масло в огъня“ и, ако имате противоречия с любимия човек, те ще се задълбочат. Заключението е, че запазването на мира у дома е във вашите ръце.

Стрелец

Предупреждение на приятели или роднини от далече, че може да ви посетят, макар и за кратко, ще ви мотивира да се занимаете с интериора у дома. Увлечени в тази дейност почти ежедневно ще разчупвате динамичния си стереотип, ще преглеждате информацията в тематични сайтове или ще търсите подходящи покупки. Не е изключено да се присъедините и към различни групи или социални мрежи, обсъждащи въпросите, които ви интересуват. Посещението може така и да не се осъществи, но вие ще сте създали различни нови връзки (макар и виртуални), ще сте научили разни нови трикове за домашните ремонти и мебелировка, изобщо ще се обогатили знанията си по въпроси, които до скоро са ви били „тъмна Индия“. Със сигурност при такова старание от ваша страна отношенията с близките ще са ведри и спокойни.

Козирог

Професионалните задължения ще се увеличават ежедневно и почти лавинообразно. На моменти ще е напрегнато, но ще се справите благодарение на добрата си лична организация и точен график. Разминавания може да се получат само в моментите, когато действията ви са свързани и зависими от външни резултати. Изразходвайте силите си равномерно и излизайте по-често на открито, сред природата. Постарайте се да спазвате предварително уговорените срокове, дори и да не са задължителни. Служебните натоварвания ще се отразят негативно на настроението ви и често ще сте раздразнителни. Поведението ви ще провокира семейни разправии. Повод за остри реплики може да станат и непредвидени разходи, направени от някой от членовете на семейството. Ако ви е ясно, че няма как да оправите нещата в конкретния момент, то по-добре си спестете дебатите.

Водолей

Ще се случат промени, които обаче няма да са инициирани от вас. Може да не са и желани и да ви принудят да съобразявате с фактори, които не са ви съвсем приятни. Ще се отразят на навиците, контактите, емоционалното и от части дори на физическо ви състояние. По-вероятно е да са свързани с професионалния ви статус или битовото устройство, отколкото с личните отношения. Ежедневието ви ще е лишено от стабилността, на която сте свикнали и в известен смисъл разбалансиращо. Нямате друга алтернатива, освен да се адаптирате колкото е възможно по-бързо, за да възстановите здравия си сън. Положителната страна на епизода е, че ще се убедите в привързаността на близките си. Ще получите подкрепата им изцяло и без условно. Не че ще преживеете някакви сериозни катаклизми, но във всеки един момент, когато се чувствате „като във вакуум“ те ще са около вас, за да ви окуражат, успокоят и… развеселят.

Риби

Монотонна седмица, еднообразна, спокойна, лишена от екстремни емоции. Преживяванията ще са в рамките на очакванията ви, за това пък ненатоварващи и неангажиращи. Колоритните моменти, до колкото ги има, ще са свързани с глупави, но предизвикващи смях грешки, с комични пътни инциденти или пропуски, които ще ви насърчат да се шегувате със самите себе си. Изобщо, много по-често ще сте усмихнати и весели, отколкото намусени и тъжни. Няма да се налага да поддържате динамични и разнообразни контакти. С други думи казано, няма да се налага да се съобразявате с характери, които не са ви особено приятни. Ще се чувствате достатъчно уютно в присъствието на любимия човек или няколко най-близки стари приятели и ще разполагате с идеалната възможност да решавате кога, къде и с кого искате да се забавлявате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари