IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 9 септември

9 септември 2019 08 30

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

В състояние сте да вникнете в дълбочината на проблемите и да намерите вариант или пък да започнете да си изграждате тактика на действие. Освен това сте и проницателни и ще усетите всеки опит да ви подведат. Някой ще отпадне от списъка на доверените ви познати.

Телец

Ще намерите нещо, което мислите, че преди време сте загубили. Ще се окаже много полезно за изпълнението на задачите, които сте си поставили за днес, а може да ускорите и някоя от допълнителните. Не обсъждайте лични въпроси.

Близнаци

Ще получите огромно количество информация по въпрос, който задълбочено ви интересува. Ще ви е малко трудно да се ориентирате в достоверността и приложимостта й. Ако разполагате с достатъчно време действайте по метода на „пробата и грешката“.    

Рак

Най-важните ви задачи за днес ще са свързани с разпределение на финанси. И то по-вероятно на чужди финанси. Ако някой ви е поверил уреждането на проблеми като заплащане на данъци, глоби, такси, то постарайте се да спазите задължителните срокове.

Лъв

Присъствието ви на публична дискусия ще е полезно. Позициите ви ще са доста по-различни от тези на останалите участници. Аргументирайте се с нормативната уредба, ако искате да сте убедителни.

Дева

Работете само върху текущите си задачи. Не си поставяйте твърде амбициозни планове, изискващи много време, защото няма да разполагате с такова и ще се налага от време на време да пренасочвате вниманието си.

Везни

Работоспособността ви е достатъчно висока и бихте могли да се справите с чисто практически дейности без особени усилия. Не е изключено да ви поставят и допълнителни задачи. При такива обстоятелства е желателно да разпределите равномерно времето за работа и почивка, за да изразходвате силите си правилно.

Скорпион

Ако са се натрупали недовършени задачи постарайте се да се справите първо с тях. Подсигурете се с ресурси преди да започнете нещо ново. Бъдете внимателни с транспорта, възможни са задръжки, които да провалят важна среща.  

Стрелец

Някои дейности ще са сложни, ще изискват не само усилия, но и търпение. Ще постигнете набелязаните цели само, ако сте последователни, подредени и инициативни. Не променяйте първоначалните си замисли.

Козирог

Няма да имате повод да се оплачете от скука днес. Първоначално може да се наложи набързо да отстраните някаква битова авария у дома, а след това да размените купища информация с партньорите си. Оглеждайте внимателно получените документи, ще намерите пропуск, който ще успеете да отстраните своевременно.

Водолей

Работата ви днес ще е еднотипна, твърде отегчителна и ще се отрази зле на концентрацията ви. На моменти ще се „превключвате на автопилот“ и може да пропуснете нещо важно. Проверявайте крайните резултати преди да ги предадете окончателно.

Риби

Ще напреднете с дългосрочните си занимания, в които сте вложили доста усилия и се е наложило да правите корекции или да прилагате различни методи на работа. Ще установите, че не напразно сте се трудили упорито. Приходите ще оправдаят очакванията ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари