IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 9 - 15 септември

9 септември 2019 09 30

Вижте прогнозата си за следващите седем дни

Снимка: Istock

Овен

Един от благоприятните периоди. Придържайте се към духовното начало, ако искате да получите добри резултати от заниманията, към които се насочвате. Разпределяйте програмата си така, че редовно да разполагате с време за усвояване на нова информация. Ще се наложи да осъществите няколко кратки пътувания извън града, в който пребивавате. Ще са съпроводени и с нови контакти. Помолете за помощ, ако ви се налага, никой няма да ви откаже.

Телец

Обмисляйте задълбочено действията и изказванията си. През тази седмица може да си спечелите нови привърженици, но може да си създадете и нови врагове. Не бъдете прекалено критични, ако не искате лично да установите смисъла на поговорката „каквото почукало, такова се обадило“. Единствените пречки по пътя към целите ви ще са онези, които сами си създавате, търсейки начин да се изявите. Участвайте във всички инициативи, даващи възможност за обмяна на опит. В края на седмицата ще се наслаждавате на изненадващи романтични преживявания.

Близнаци

Въведете ред в мислите и чувствата си. От вас зависи да създадете хармония между физическия и духовния си свят. Залагайте на логиката, а не на чувствата. Интуицията може да ви подскаже как да се измъкнете от неудобна ситуация в конкретен момент, но няма да ви подскаже как да си изградите правилна тактика в дългосрочен план. В началото на седмицата не е изключено да изникне изненадващ финансов проблем. Прегледайте внимателно документите, сметките и разплащанията си. В средата на седмицата избягвайте финансовите сделки дори за малки суми. Не харчете излишно.     

Рак

Особено важно за представителите на вашия знак през тази седмица е да контролират емоциите. Постарайте се да запазите присъствие на духа каквото и да се случи. Ако е очевидно, че се заражда конфликт, който няма как да избегнете, то преценявайте изказванията си и действайте така, че да не навредите на авторитета и доброто си име и да не давате повод за оформяне на интриги по ваш адрес. Използвайте времето си за конкретни, а не за предполагаемо полезни занимания. Няма смисъл да се включвате в кратковременни форми на обучение, ще се окажат некачествени и само ще ви разбъркат текущия график. Намалете контактите в почивните дни, ако искате да си осигурите пълноценен отдих. Оставете си лично време и възможност да се позабавлявате с любимите си занимания.

Лъв

Опитайте се да общувате предимно с хора, споделящи вашите възгледи и стремежи. Контактите ви с тях увеличават многократно шансовете за успех при по-сложни занимания и заплетени казуси. Имате нужда много повече от подкрепа и окуражаване, отколкото от директна помощ и намеса в работата ви. Съзнанието, че сте в общност ще ви мотивира. Почти ежедневно ще се справяте с някакъв изостанал проблем. И причината няма да е в това, че сте късметлии или че изведнъж светът е станал по-добър, а в това, че умеете да мислите, анализирате и сте готови да приложите новите си знания на практика. Финансовото ви положение ще остане стабилно.

Дева

Вселената продължава да е на ваша страна. Разположението на планетите във вашия знак подсказва, че през тази седмица няма да се натъкнете на особени затруднения. Което съвсем не означава, че трябва да се отпуснете и да чакате работата сама да се свърши. Напротив, всичко ще се получава според предположенията ви, но ако действате активно. Слушайте, наблюдавайте и проверявайте до колко е приложима всяка нова информация, която получавате. Реагирайте на конфликтните ситуации с търпение, още повече че в повечето случаи няма да ви засягат пряко. Старайте се да ги предотвратите, до колкото е възможно. В края на седмицата любовните емоции ще ескалират.

Везни

Не се очакват някакви драматични събития през тази седмица. Ако имате желание и намерение да започнете нещо ново, то първо трябва да обмислите подробностите и много реално да прецените собствените си сили. Въздържайте се от каквито и да било рискове и най-вече от съвместен бизнес с партньори, които не са доказали надеждността си. Поддържайте спокойни и коректни отношения с колегите. Забравете старите конфликти, никой не е безгрешен. За да сте в добро настроение и душевно равновесие е желателно в свободното време да сте в позната среда и с познати хора. Наслаждавайте се на това, с което разполагате и не си поставяйте твърде амбициозни цели. Избирайте развлечения, които не са свързани с прекалено големи разходи. Укрепете духа без да изкушавате тялото.

Скорпион

Не прекалявайте с натоварванията. Независимо дали вече сте ползвали отпуската си или не, през тази седмица е желателно да отделяте повече време за почивка. Наблюдавайте физическото и психическото си състояние. Ако установите, че умората настъпва необичайно бързо, че сте неспокойни, трудно заспивате, значи че имате нужда от повече отдих. Или ползвайте полагаемия отпуск (ако е възможно), или намерете друг начин за намаляване на заетостта (да си тръгвате по-рано от работа, да удължите времето на седмичната почивка с 1-2 дни). Тревогите няма да са сериозни и ще са свързани с децата ви или други по-млади роднини. Даже няма да са тревоги в истинския смисъл на думата, а по-скоро допълнителни ангажименти, които ще изскачат непредвидено и ще са предимно в края на седмицата. Ще се справите много по-лесно в случай, че наистина успеете да се освободите от служебните задължения в този период.  

Стрелец

Разпределете периода условно на две части. През първите няколко дни се занимавайте предимно с физическа работа. Дребни ремонти, промяна на интериора, подготовка на зимнина няма да ви затрудни нито да ви отнеме много време, но ще сте доволни, че сте отхвърлили работа, която ви е отегчителна. Следващите дни са подходящи за интелектуални занимания. Дори в сферата ви на дейност интелектуалният труд да не е изцяло застъпен, то бихте могли да се поинтересувате от различи новости, да обмените опит в социалните мрежи, да създадете полезни контакти. Ще разполагате с достатъчно свободно време, но за да е пълноценна почивката ви трябва да сте в предпочитана компания.

Козирог

Затрудненията ви ще идват от комуникацията и по-точно от липсата на такава. През тази седмица доста често ще се налага да се преборвате с прояви на неразбиране, липса на желание за съвместна работа у хората от обичайното ви обкръжение. Поведението им ще се отрази на настроението ви, даже на увереността в собствените сили и възможности. Дистанцирайте се до колкото е възможно, за да избегнете депресивни състояния, породени от мисълта, че сте допуснали сериозна грешка. Проявете предпазливост спрямо събеседници, които непрекъснато ви обсипват с комплименти. Отношението им не е породено от искреност, а от користни цели. Обстоятелствата ще ви подскажат, че е време да прекратите някоя от текущите си връзки.  

Водолей

Ще ви е много полезно, ако в края на всеки ден от тази седмица отделите малко време и анализирате преживяното. Ще ви подскаже важни подробности за начина, по който бихте могли да реализирате бъдещите си намерения. Ще ви подтикне да осъществите и някои промени в чисто житейски план. Не мислете само за себе си, включвайте в сметките си и хората, на които държите. Избягвайте противоречията на работното място. Острите критики и безкомпромисност към чуждите грешки ще се отразят негативно на репутацията ви. Създавайте си сътрудници, вместо врагове, от които ни най-малко нямате нужда.

Риби

Не всички занимания с които се налага да се справите ще са ви приятни, но пък от вас ще зависи с кое да се захванете по-напред и кое да отложите. През първите няколко дни от седмицата е подходящо да съсредоточите усилията си в уреждането на належащи финансови проблеми. Ще се изчистят съществуващите към момента неясноти в тази област. Скъпите покупки може да направите в четвъртък, но все пак без да прекалявате с разходите, придържайте се към предварително определения лимит. В края на седмицата творческият ви потенциал ще е стабилен и е желателно да използвате въображението си максимално. В състояние сте да се справите с изостанали проекти, които са почти на финала и липсва само „едно парченце от пъзела“, за да придобият завършен вид.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари