IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 20 септември

20 септември 2019 09 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е желателно да се захващате за отегчителни занимания. Енергетиката ви е стабилна. Ако сте отложили дейност, свързана с пътуване, то заемете се с нея днес. Малко разнообразие няма да ви навреди.

Телец

Приятните изненади ще са свързани с финансовото и материалното ви състояние. Може да получите мил подарък, допълнителни парични постъпления или, най-малкото, да ви предложат по-високоплатена работа. За последното е добре да не давате светкавичен отговор. Само не вярвайте на обещания за бърза печалба. Всичко друго ще е що-годе в рамките на реалното.

Близнаци

Настроението ви, с причина или не, ще е приповдигнато през целия ден и с каквото и да се захванете ще се справяте без почти никакви усилия. Околните, привлечени от успехите ви, ще настояват да работите съвместно. Не се ангажирайте, ако интуицията ви подсказва, че не си заслужава.

Рак

Преживяванията, макар и не особено значими, ще са приятни. Може да запомните този ден в детайли или просто някъде в съзнанието ви да витае като усещане за задоволство. И в двата случая ще се чувствате оценени високо.

Лъв

Няма да сте в позиция да въздействате върху събитията и да се придържате изцяло към предварителните си намерения. Това малко или много ще се отрази на настроението ви при това не в най-доброто направление. Ако не искате да попаднете в „глуха улица“ заемете се с неща, в чието изпълнение сте абсолютно сигурни.

Дева

Положителна оценка за работата си или добри новини за разгръщане на собствения ви потенциал ще чуете днес. Заслужава си да проучите възможностите по-подробно и да си изградите дългосрочна стратегия.

Везни

Не приемайте и не се доверявайте на никаква информация на прима виста без да сте я проверили. Особено ако някой ви представя мнение за трета личност, неприсъстваща на разговора. Има предпоставки за интрига, която трябва да избегнете.

Скорпион

С доста хора ще общувате днес и повечето от тях ще ви се хвалят с успехите си. Може да ви щипне неприятното чувство на завист. Спестете си го, вие няма да сте доволни от себе си, а те най-вероятно преувеличават.

Стрелец

Конкуренцията или колеги, които се опитват да ви „слагат прът в колелата“ може днеска доста да ви изнервят. Не влизайте в директни словесни двубои. Търсете слабите им места и изчаквайте удобния момент за отстояване на позициите си.

Козирог

Настроението ви през целия ден ще е нестабилно и по-скоро песимистично. Контактите, дори с хора, които са ви приятни, ще ви затрудняват. Ще е добре, ако поне не провокирате разправии. Рано или късно ще се обърнат срещу вас.

Водолей

Следвайте интуицията си, за да се ориентирате в обстановката. Ще е доста нездравословно днес да поддържате чиято и да било чужда позиция. Непрекъснато ще присъствате на противоречия, които ще изглеждат непреодолими. Постарайте се да се изолирате.

Риби

Нищо не би ви затруднило сериозно днес. Заемете се с нещата, които преценявате като предизвикателство. Дори да не се справите изцяло, ще сте направили първата крачка и ще сте достатъчно уверени в себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари