IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 14 октомври

14 октомври 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Пълнолунието във вашия знак днес ще „ви отвори очите“. Ще осъзнаете как би трябвало да съгласувате своите интереси с тези на партньорите си. Докъде трябва да стигнете с изискванията си и къде да направите компромиси. Поне една от трудните ви задачи ще придобие завършен вид.

Телец

Аналитичните способности и логична мисъл са изключително силни днес. Ще успеете да неутрализирате факторите, които вредят на личните и деловите ви отношения. Ако пък кризата кулминира, ще успеете да ги прекратите безболезнено.

Близнаци

В състояние сте да овладеете емоциите и да взимате решенията си само и единствено под влияние на хладния си разум. Ориентирайте се към решаване на трудни въпроси. Правете го самостоятелно, без да се подвеждате по чужди съвети, които само ще ви объркат.

Рак

Ще участвате във важни делови разговори. Ще можете да изложите гледната си точка и ако сте достатъчно аргументирани, да получите одобрение и „зелена светлина“ за практическо приложение на идеите си. Работата с документи ще ви се получи изключително лесно.

Лъв

Интелектуалните ви възможности са във възход и сте в състояние да си създадете оптимална организация. Днес ще можете да отхвърлите много повече работа от обикновено, ако не се разсейвате с незначителни разговори. Преглеждайте внимателно всяка нова информация, постъпваща в писмен вид. Ще получите отдавна чакан отговор на изпратено от вас съобщение.

Дева

Приемете покана за участие в краткосрочна форма на обучение, форум за обмяна на опит или друга инициатива, насочена към повишаване на професионалната ви квалификация. Може да е непредвидена и леко да забави текущата ви работа, но пък ще е изключително полезна.

Везни

Ориентирайте вниманието си към уреждане на въпроси, зависещи от държавната администрация или други официални институции. Ще получите нужната ви документация и даже допълнителни инструкции. Ако се налага да шофирате, бъдете внимателни и се опитайте предварително да съберете информация за трафика.

Скорпион

Възможно е изненадващо да ви изпратят в командировка. Не отказвайте, усърдието ви ще получи висока оценка и добър материален еквивалент. Не бързайте с окончателното подписване на текущите си споразумения. Потърсете още мнения на по-опитни колеги, за да изчистите неясните параметри.

Стрелец

Чувството ви за справедливост е изострено и поведението на околните може да ви се стори манипулативно. Не задавайте провокативни въпроси. Бъдете наблюдателни. Оставете инициативата за откровени разговори на някой друг. Заключенията ви ще са по-обективни.

Козирог

На работното ви място изведнъж може да започнат „задкулисни игри“. Мислете бързо и не позволявайте да ви въвличат в интриги. Някой ще се опита да извоюва печеливши позиции за ваша сметка. Не приемайте за изпълнение чужди задачи.

Водолей

Избягвайте местата, където има струпване на много хора. За предпочитане е днес да работите самостоятелно и да сведете контактите си с непознати до минимум. Изисквайте инструкциите си за работа в писмен вид, ако е възможно. Така ще избегнете възможността да ви карат да вършите едно и също нещо няколко пъти.

Риби

Подхождайте към текущата си работа конструктивно. Ако нямате достатъчно добро ресурсно обезпечение не започвайте нищо ново. Спазвайте правилата за безопасност при работа, съществуват предпоставки за травма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари