IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 октомври

24 октомври 2019 08 33

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Вашето мнение категорично ще се разминава с мнението на околните днес. На всичкото отгоре те пък изобщо няма да имат желание да се съобразяват с вас. И ако решите да сте прекалено придирчиви към чуждите грешки има опасност почти непрекъснато да сте в конфронтация с някого.

Телец

Въздържайте се от участие в публични изяви. Ситуацията ще е напрегната, не е изключено да ви провокират по някакъв начин и да си изпуснете нервите, което не е желателно. Не мислете за ползата от изявите си в момента, а за ефекта в перспектива.

Близнаци

Най-вероятно днес ще сте по-раздразнителни от обикновено. Дори малко несъгласие с вас може да предизвика буря от емоции. Не приемайте събитията твърде надълбоко. Съвсем скоро ще установите, че далеч не са били толкова съществени, колкото са ви изглеждали.

Рак

Изведнъж всичките ви перспективни идеи, с които имате намерение да се занимавате в един по-дълъг период от време ще придобият кристална яснота. Не ги започвайте едновременно, но отделете време да ги систематизирате. След това малко по малко и последователно ще можете да се занимаете с тях.

Лъв

Някакво занимание ще е свързано с допълнителни разходи. Опитайте да се справите самостоятелно без да търсите заеми от приятели или финансови институции. Ако се налага да намалите с въпросната сума общия семеен бюджет, а не само своя личен, задължително обсъдете ситуацията с близките си.

Дева

Постарайте се да не превишавате правомощията си. Ако прекалено често и прекалено грубо се намесвате в заниманията на околните със сигурност ще си създадете врагове, а най-лошото е, че няма да са явни. И рано или късно ще ви „подложат динена кора“.

Везни

Няма да сте в позиция да въздействате върху обстоятелствата, така че по-добре се съобразявайте с тях. Ще се наложи през по-голямата част от деня да се „движите по течението“, но затова пък вечерта ще завърши с добро настроение в приятелска компания.

Скорпион

Поведението и изказванията на околните може да ви засегнат по някакъв начин и съответно да ви развалят настроението. Опитайте се да овладеете спонтанното желание за мигновена атака. Ако запазите спокойствие и наблюдавате внимателно ще установите, че неприятностите, които са се опитали да създадат на вас са сполетели самите тях.

Стрелец

Потърсете решения на сложните въпроси, които от доста време отлагате или отбягвате. Ще се сетите за доста варианти. Всички ще са приложими. Важното е да прецените правилно кой от тях ви е по-изгоден.

Козирог

Ще сте в състояние абсолютно ясно и разбираемо да формулирате целите си. Пътят към тях, обаче, никак няма да е лесен. И ако начините за постигането им са няколко, то тръгнете по най-заобиколния. Времево може да се забавите, но пък няма да се наложи да преодолявате сериозни препятствия.

Водолей

Всеки опит от страна на когото и да било да се намесва в работата ви ще предизвика у вас бурна реакция. При това тя съвсем няма да е приятелска. Преди да реагирате остро помислете дали намесата не е израз на благодарност и желание за помощ. По-добре е да спечелите приятел, отколкото да си създадете враг.

Риби

Опитайте се да сте конкретни и прями в разговорите. Двусмислените изказвания или неясни намеци ще бъдат разбрани погрешно и негативите ще са предимно за вас. Мнението ви може да е различно от това на околните, но това съвсем не означава, че е погрешно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари