IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 25 октомври

25 октомври 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Време е да завършите започнатото, да сложите точка на съмненията си, да „прелистите нова страница“. Което не ви се е получило или не е станало според очакванията ви трябва да остане в миналото, а вие да потърсите нови възможности. Има ги, просто не трябва да стоите на едно място.

Телец

Намалете темпото, обмисляйте решенията си. Не правете нищо, мотивирани от емоции, желание за отмъщение или за да „натриете носа“ на някого. Ще се окаже погрешна стъпка без възможност за връщане назад.

Близнаци

Във ваша полза е да анализирате задълбочено фактите и да се опитвате да ги преценявате от различни гледни точки. Така ще си спестите поредица разногласия и разпиляване на енергия в ненужни дебати. Пазете онова, което ви е скъпо, но не пречете и на останалите да го правят.

Рак

Отделете време за дейности, които сте направили набързо или „през пръсти“. Прегледайте ги пак. Преценете дали не се нуждаят от корекции и ги въведете. Съвсем скоро точно тези проекти ще се окажат печеливши.

Лъв

Мислите за любовта днес ще са с приоритет. Всъщност, май няма да можете да мислите за нищо друго целенасочено. И понеже на всичкото отгоре сте и супер магнетични, значи е време да разкриете (или да напомните още веднъж) чувствата си на любимия човек. Направете го в подходяща обстановка, няма да съжалявате.

Дева

Както деловите, така и личните контакти ще са по-интензивни от обикновено. Ще се запознаете с нови хора. Един от тях ще ви впечатли с ерудицията и начина си на мислене и е много вероятно да промени възгледите ви по някои въпроси.

Везни

Предстои изненада, която може да ви окуражи, но може и да ви обърка. Човек от най-близкото ви обкръжение, с когото общувате почти формално ще се опита да скъси разстоянието и да промени характера на отношенията ви от неутрални в интимни. Опитайте се да отговорите на предложението разбираемо, за да избегнете последващи грешки.

Скорпион

Интуицията ви е силна. Ще можете да изясните причините за случка или разговор с много близък партньор, който преди време ви е изненадал, обезпокоил, разклатил вярата в собственото „аз“. Когато разберете истината ще съжалите, че толкова време сте чакали и сте си изграждали нереални опасения.

Стрелец

Ангажиментите ви днес ще са такива, че ще се налага да общувате предимно с нови партньори, с такива които съзнателно са потърсили съучастието ви. Ще е полезно за вас, защото поведението им ще ви помогне да разберете на кои действително можете да разчитате и с кои трябва да прекратите взаимоотношенията си незабавно.

Козирог

Непредвидено събитие ще ви постави в доста неудобната ситуация да избирате между своите интереси и тези на любимия човек. Не се и опитвайте да се справите самостоятелно. Споделете какво се случва и вземете крайното решение заедно. Така никой от вас няма да е изцяло в губеща позиция.

Водолей

Не навлизайте в чужда територия. Присъщото ви любопитство може да ви подтикне да се намесите в разкриването на нечия тайна. Бъдете внимателни, защото истината, която евентуално ще научите може да се окаже вредна за вас.

Риби

Подредете финансовите си отношения. Ако имате задължения към някого, разплатете ги. Ако към вас има дължими суми, поискайте си ги. Разговорите няма да са приятни, но е по-добре да не ги отлагате. По този начин ще стабилизирате и приятелските си връзки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари