IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 октомври

30 октомври 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Действията ви днес доста ще приличат на състезание. И то не с кого да е, а с времето. Никой няма да ви принуждава, просто вие ще решите, че трябва да се справите с всичко, което сте си набелязали. Не се занимавайте с хазарт.

Телец

Ще сте странно скептични днес. Поведението на всеки един от хората, с които общувате ще предизвиква у вас съмнения, а най-вече близките приятели и любимият човек. Избягвайте пристъпите на ревност, за да не се наложи след това да измисляте как да се реванширате за допуснатите грешки.

Близнаци

Творческият ви потенциал е силен, въображението – също. В състояние сте днес да се справите с проекти, които буквално са „в задънена улица“. Ще удивите всички с оригиналните си хрумвания.

Рак

Няма значение каква ще е работата днес. Ще се заемете с идеята да свършите всичко по-добре от другите. Трудолюбието ви е похвално, но ако не искате да „бодете“ в очите на колегите, не се престаравайте.

Лъв

Неясно защо, но през целия ден ще се налага да се разправяте с разни самонадеяни нахалници, които на всичкото отгоре ще се опитват да ви „дават акъл“. А няма нещо, което да ви ядоса повече от посредствени хора с безпочвено самочувствие. Имайте предвид, че колкото и да им се нервите, те няма да се променят, така че помислете има ли смисъл.

Дева

Най-погрешната ви тактика за днес ще е да започнете да се сравнявате с околните. Без реални основания ще решите, че сте по-зле от тях и ще си развалите настроението. Не купувайте излишни вещи, само защото някой друг ги притежава.

Везни

Според една мъдрост, който седи на два стола обикновено пада на земята. Спомнете си я днес, когато решите да правите няколко неща едновременно. Така ще „оплетете конците“, че накрая на деня ще се чудите дали изобщо сте правили нещо.

Скорпион

В никакъв случай не се занимавайте с чужди финанси. Не давайте пари назаем и не се интересувайте от приходите даже на близки приятели. Ще се почувстват засегнати и може да се стигне до сериозен разрив в отношенията.

Стрелец

Енергетиката ви е стабилна, но пък сте раздразнителни. И прекалено критични. И сте в състояние през целия ден да надничате в работата на околните и да им правите забележки. Изразходвайте енергията си с нещо по-смислено. Изтичайте до близката сладкарница и купете нещо вкусничко за колегите, че да ви се зарадват, вместо да ви гледат накриво.

Козирог

Мнението ви по всички въпроси, които се разискват днес ще е диаметрално противоположно на общото. Вашето може и да е по-правилното, но не очаквайте, че околните ще го приемат „на първо четене“. Изчакайте да поспорят достатъчно разгорещено помежду си и чак тогава ще дойде „звездният ви миг“.

Водолей

Колкото по-ексцентрична идея ви хрумне днес, с толкова по-голям хъс ще се хвърлите да я реализирате. И нищо не би могло да ви отклони от набелязаната цел. Интересното е, че все пак ще постигнете някакви резултати, макар да са частични и непълни. Не е ясно кога ще стигнете до финала, но има надежда.

Риби

Ентусиазмът и работоспособността ви днес са еднакво силни и в добра комбинация. В състояние сте да постигнете отлични резултати даже от съвършено тривиални и скучни дейности. Заемете се с най-досадните, за които преди време не сте имали достатъчно търпение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари