IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 1 ноември

1 ноември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Меркурий все още е в стационарна фаза и дейности, свързани с транспорт, документи, координация на работата между различни групи ще зациклят. Ако нещо не се получава, захващайте се за следващото, но не губете време. Няма да успеете да довършите всичко, но за щастие няма да претърпите материални загуби.

Телец

Работата ви ще е свързана с различни варианти и комбинации. Анализирайте факторите задълбочено. Не взимайте кардинални решения, ако не разполагате с достатъчно информация. Реагирайте сдържано при обсъждане на спорни въпроси.

Близнаци

Ритъмът на работа ще зависи изцяло от вас. Използвайте пълноценно времето, с което разполагате. Ще забележите свои пропуски и ще можете да ги допълните без да се стига до публични коментари. Редуцирайте контактите си.

Рак

Странно изказване на любимия човек може да ви изпълни с мрачни мисли. Изведнъж ще се почувствате като затворени в тясно пространство и ще ви се прииска да имате повече свобода. Проявете инициатива. Ще разберете какво се случва, ако зададете въпросите си искрено и без нюанс на лична драма.

Лъв

Добри новини ще ви заредят със самоувереност и прекрасно настроение. Ще е полезно да съчетаете оптимизма с реализъм, за да можете да се възползвате максимално от деловите си контакти. Вероятно ще намерите оригинално решение на финансов въпрос.

Дева

Прегледайте още веднъж получените в последните дни резултати преди да ги обявите за готови. Обобщете цялостната картина. Направеното днес ще се окаже добра основа за някои проекти, които ще стартират през следващия месец.

Везни

Това, което предобед ви изглежда лесно и приятно, следобед ще се окаже „костелив орех“, който ще ограничи възможностите ви за действие. Не се опитвайте да прескачате сянката си. Понякога безпроблемното изпълнение на рутинни задачи също е успех.

Скорпион

Възползвайте се от чуждия опит в днешната си работа. Ще спестите време и ще предотвратите стари грешки. Ще успеете да адаптирате предишни резултати към актуалните изисквания.

Стрелец

Венера навлиза днес във вашия знак и ще ви зареди с много оптимизъм. Дори острите разправии с любимия човек ще ви изглеждат като невинна шега. Доверието помежду ви ще се възстанови и връзката ще се стабилизира.

Козирог

Ако до болка познати занимания не ви се получават, сменете подхода. Въвеждането на нови методи на работа ще се окаже полезно. Може да е свързано с период на разучаване и усвояване на умения, но крайният резултат ще ви убеди, че не сте се старали напразно.

Водолей

Ще ви поканят да участвате в дискусия по тема, която преди време не е намерила правилния си отговор. Приемете, но се въздържайте от прекалена инициатива. Осигурете си време за осмисляне на общата тенденция, за да прецените дали си заслужава да инвестирате сили и време във въпросното занимание.

Риби

Не обсъждайте финансовото си положение и лични тайни. Проверете щателно приходите и разходите в банковите си сметки. Не е изключено да се натъкнете на добре прикрита измама, която трябва да блокирате незабавно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари