IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 4-10 ноември

4 ноември 2019 12 30

Какво вещаят звездите за следващите седем дни

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 4 – 10 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Най-сериозното ви затруднение през тази седмица ще е да се справите със самите себе си. Ще сте доста раздразнителни, сприхави и безразлични към чуждата гледна точка. Разправиите сякаш ще ви преследват по петите и у дома, и на работното място, че и на улицата. Някои решения ще се окажат вредни за дълъг предстоящ период от време. Ако трансформирате енергията на безполезния инат в създаване на осъзнати творчески решения, бихте могли да изчистите натрупаните към момента негативи и да си осигурите допълнителни приходи.

Телец

Обстановката на работното място ще е напрегната. Колегите в повечето случаи ще се противопоставят на предложенията ви. За сложните казуси ще сте на различни мнения и ще е трудно да намерите „златната среда“. Някой непрекъснато ще ви наблюдава за грешки и ще търси слабите ви места. Ще се наложи да действате изключително прецизно и да доказвате професионализма си ежедневно. Приемете го като подготовка за предстоящ напредък. В личен план ситуацията няма да е много по-различна, но там нещата зависят от вас. Ако отношенията с любимия човек напоследък са твърде объркани, значи е време да проведете откровен разговор, с който да изчистите всички съмнения и да изясните позициите си.

Близнаци

Постарайте се да запазите дистанция между себе си и хората от обичайното си обкръжение през тази седмица. Дори спрямо членовете на семейството. Прекалената ви прямота и откровеност може да бъде използвана във ваша вреда или най-малкото някой да се опита да ви постави в доста неудобно положение. Не обсъждайте лични въпроси. През втората половина на седмицата събитията ще се развиват така, че ще имате доста поводи за размисъл. Ще трябва да решите дали да се придържате към ценностите от миналото или да дадете шанс на новостите от бъдещето. Промените ще окажат влияние предимно на динамичния ви стереотип.

Рак

Предстоящият период няма да е свързан със сериозни сътресения. Следвайте обичайния ритъм на работа и живот. Въздържайте се от противоречия с колегите, дори когато не сте съгласни с твърденията им. Отстоявайте позициите си, само ако сте в състояние да ги докажете на практика. Финансовото ви положение ще е стабилно и ще разполагате с достатъчно ресурси, за да започнете и довършите разни дейности, свързани с дома, бита и интериора. Преди обаче да се заемете, направете точен списък на предстоящите разходи и се придържайте стриктно към него. Консултирайте всяка извънредна покупка с членовете на семейството, нека те се почувстват полезни в съвместната ви работа.

Лъв

Нов колега, партньор или клиент ще ви извади от обичайното спокойствие. Ще ви накара да си зададете доста въпроси, свързани с дълбоките ви преживявания и неясни желания. Ще ви е трудно да намерите правилните отговори, ако сте в дългогодишна семейна връзка. Не е изключено да се ориентирате към промяна на работното място, за да възстановите душевното си равновесие. Дилемата ще е по-скоро забавна за представителите на вашия знак, които до момента „развяват гривата си“ самостоятелно. При тях вариантът няма да е „да бъде или да не бъде“, а „да се дам или да не се дам“. Изненадите, създаващи допълнителни грижи най-вероятно ще са свързани с авария в жилището или автомобила ви.

Дева

Предстои видим напредък в професионален план. Дейности, които до момента са се реализирали изключително бавно ще получат тласък поради благоприятно стечение на обстоятелствата. Всичко, което е зависело от външна намеса или нечие „благоволение“ ще бъде дефинирано, изяснено и разпределено за изпълнение. Включително и занимания, за които са ви липсвали ресурси. Използвайте свободното си време в две направления. Довършване на дребни ремонти и корекции у дома и стабилизиране на здравословното ви състояние. Преди трайното намаление на температурите е подходящо да обсъдите с личния си лекар схема за укрепване на имунната система.

Везни

Оферти за нова или допълнителна работа ще ви мотивират да покажете уменията си. Промените, каквито и да са, няма да се случат веднага, защото няма да зависят само от вас. Ако става дума за краткосрочна допълнителна заетост, преценете доколко здравословното ви състояние позволява да приемете. Ако обаче става дума за изцяло нова като тип и характер работа, то консултирайте се със семейството. Съобразете се с мнението им, защото поне в началото ще имате огромна нужда от подкрепа. Тревожните моменти ще са свързани със здравето на близките и в повечето случаи на децата ви. Необходимостта да полагате постоянни грижи за тях може да ви принуди да останете за известно време у дома. Спазвайте стриктна лична хигиена и използвайте лични предпазни средства, за да не излезете и вие от строя.

Скорпион

Опитайте се да се занимавате със старите и новите неща успоредно. Редувайте ги, за да внесете известно разнообразие в рутината на ежедневието и комбинация на резултатите, ако е възможно. Напрежението ще се покачва почти през ден и е препоръчително да си изработвате ясен график, за да не пропуснете нещо важно. Здравословното ви състояние ще е нестабилно. Хронични оплаквания, свързани с нервната система може да напомнят за себе си. Не ги пренебрегвайте, ще се задълбочат. Личните и романтични отношения ще оправдаят очакванията ви. Ще изгладите някои съществуващи недоразумения без да се налага да водите стресиращи разговори.

Стрелец

Текущата ви работа през тази седмица ще изисква предимно екипно участие. Ще се наложи да се справите с някои неуредици като неясно разпределение на задачите, неточни указания, липса на достатъчно обезпечение. Ситуацията на моменти ще е изнервяща и ще ви извади от равновесие. Търсете подходящ начин за изразяване на недоволството ви към околните, колкото и претенциите ви да са справедливи. Покажете повече помощ, отколкото критика. Не натоварвайте близките с лошото си настроение. Ще ги оскърбите и ще се дистанцират от вас. Подбирайте внимателно храната си, съществуват предпоставки за проблеми със стомашно-чревния тракт.

Козирог

Информацията, с която текущите задължения ви налагат да се занимавате ще ви подскаже оригинални идеи за разгръщане на собствения ви потенциал. От една страна ще ви ентусиазират, но от друга ще активират вътрешните ви страхове. Настроението ви често ще е противоречиво и нестабилно. В такива моменти ще сте по-раздразнителни от обикновено. Най-лесно ще овладеете емоциите, ако си набележите толкова много задачи, че да не ви остава време за странични мисли. Отделете време за усвояване на допълнителни знания и умения. Не очаквайте прекалено много от околните и не надценявайте собствения си принос в общата работа.

Водолей

Следвайте интуицията си и наблюдавайте много внимателно какво се случва около вас, как се държат хората от обичайното ви обкръжение. Ще установите, че докато повечето присъстващи се радват на постиженията ви, поне един от тях се опитва да ги омаловажи. Откритието първоначално ще ви изненада, след това ще ви натъжи, а накрая може и да ви ядоса, защото въпросният човек неведнъж ще се е възползвал от помощта ви. Не се натоварвайте с отрицателни емоции. Дистанцирайте се деликатно и обмисляйте изказванията си, за да не дадете повод да ви атакуват. Приятните емоции ще са у дома. Често ще ви посещават гости и ще ви радват с приятни изненади, но пък и присъствието им ще е свързано с допълнителни задължения. Въвлечени във вихъра на преживяванията няма да усетите умората.

Риби

Обстоятелствата ще са променливи, а средата – динамична. Ще се наложи да потърсите последните новости в практикуваната от вас сфера, да се запознаете с тях подробно и да решите къде и как можете да ги приложите. Усещането, че сте в състояние да се справите със задачи, по-сложни от обичайните, ще се отрази положително на самочувствието ви. Ще сте достатъчно спокойни, за да можете да анализирате постигнатото до момента и да формулирате ясно най-близките си цели. Постарайте се да съпоставите онова, което имате с онова, което искате. Ако сте достатъчно обективни ще установите, че нямате сериозен повод за оплакване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари