IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 18 ноември

18 ноември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да се грижите не само за себе си, но и за хората в близост. И то не за да ги защитите от нещо, а за да отстоите собствените си интереси. Ако някой от най-близкото ви обкръжение се почувства засегнат може да извърти нещата така, че да обвинят вас. Проявете наблюдателност.

Телец

Действайте последователно и старателно. Днес дори незначителните ви пропуски може да станат повод за обсъждане. Освен това не позволявайте на околните непрекъснато да ви занимават със собствените си проблеми. Ще „изпуснете нишката“ на основната си работа и ще се наложи да правите едно и също нещо няколко пъти.

Близнаци

Ще сте по-заети от обикновено, но независимо от това е желателно да сте наблюдателни и предпазливи. Обмисляйте старателно ходовете си без да ги споделяте. Някой ще се опитва умишлено да ви пречи, но сте в състояние да разберете за какво става дума и да се предпазите от зловредни действия.

Рак

Ще се наложи да се занимавате с доста документи днес. Запознайте се със съдържанието им подробно и не подписвайте нищо, ако имате дори минимално съмнение за нередност. Не е изключено да ви потрябва квалифицирана юридическа помощ.

Лъв

Логиката и интуицията ви са в прекрасна комбинация. Никой за нищо не би могъл да ви заблуди. А такива опити няма да липсват. Не се противопоставяйте открито. Просто забележете какво се случва и подгответе следващите си ходове.

Дева

Работата ви ще е повече от обикновено, което е често явление в началото на седмицата. Ще се наложи да оптимизирате максимално личната си организация, защото и някой от семейството ще има нужда от помощ. Най-лесни ще са комбинациите, свързани с придвижване от едно място на друго, когато ще можете да съчетаете личните и служебните задачи.

Везни

Събитията в по-голямата си част ще са изненадващи. И ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Някои случки ще ви изглеждат нереални, а други ще ви напомнят стари преживявания. Не залитайте в крайности, доверете се на инстинкта си за самосъхранение.

Скорпион

Използвайте само проверени методи на работа. Въздържайте се от каквито и да било експерименти днес. Дори да не допуснете някаква фатална грешка ще загубите много време и ще се почувствате недоволни от самите себе си. Избягвайте контактите с непознати.

Стрелец

Енергетиката ви е стабилна, а настроението – оптимистично. Имате желание да помогнете и да услужите на целия свят и най-вече на онези, които ни най-малко не са ви помолили за нищо. Въздържайте се от непоискани съвети към колегите си, ще ви покажат, че прекалявате по начин, който със сигурност няма да ви хареса.

Козирог

Началото на деня ще е помрачено от някакви дребни, но изнервящи спънки. Ще се отразят на настроението ви и ще сте по-раздразнителни от обикновено. Няма смисъл да прехвърляте тревогите „от болната глава на здравата“. Преди да се захванете сериозно за работа направете нещо, което ви е приятно и ще ви тонизира. Много малко е нужно, за да възстановите обичайния си оптимизъм.

Водолей

Започнете деня, а и седмицата с най-лесното. Заемете се с нещата, с които сте сигурни, че ще се справите. Ще ви помогнат да повярвате във възможностите си и да разсеете мрачните мисли. Междувременно за сложните занимания ще ви предложат помощ, от която не е нужно да се отказвате.

Риби

Стремителни сте и старателни, което със сигурност ще повиши критичността ви към околните. Проявете разбиране към пропуските и им помогнете да се справят. Ефективен начин да спечелите приятели, вместо да си създавате врагове.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари