IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 декември

27 декември 2019 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Не е изключено сложен юридически въпрос най-после да намери своето решение. Бъдете внимателни, ако се налага да вършите дейности, свързани с държавната администрация. Спазвайте правилата.

Телец

Използвайте всяка свободна минута за обмисляне и структуриране на новите проекти. Разпределете изпълнението им на етапи и търсете подходящи източници на ресурси. Ако се налага да получите разрешителни или други документи, ще се справите бързо.

Близнаци

На разговор в приятелски кръг може да ви хрумнат идеи за инвестиции или допълнителна работа в сътрудничество. Споделете ги. Останалите присъстващи ще ги допълнят и може да се получи доста перспективен съвместен проект.

Рак

Нечие отсъствие или липса на ресурси ще се окаже благоприятен фактор за вас. Ще разширите сферата си на влияние и ще стабилизирате позициите си. Ако преди време сте търсили одобрение за осъществяването на някаква инициатива, най-после ще го получите.

Лъв

Социалните контакти ще са интензивни и насочени предимно към непрофесионалните ви интереси. Не е изключено да попаднете на интригуваща инициатива, свързана с хобито ви или друго интелектуално предпочитание. Не се отказвайте от възможността да получите нови знания и да общувате с хора, имащи вашите интереси.

Дева

Пътуванията, независимо дали ще са на близо или на по-далечна дестинация, ще преминат безпроблемно. Помислете за реклама или презентация на бизнеса и уменията си. Ако сте имали нужда от спонсори е много вероятно да намерите такива.

Везни

Партньорите, както в страната, така и извън нея ще ви изненадат приятно. Не е изключено да получите покана за пътуване, за участие в обучителна инициатива, съобщение за посещение или висока оценка за работата си, съпроводена с материален стимул. Намерете подходящ начин да поблагодарите.

Скорпион

Няма да сгрешите, ако заложите на нестандартните решения. Всичко, което не се получава по обичайния начин, ще се получи с малко повече въображение. Успехите ви ще са значителни, ако работата ви е свързана с нови технологии.

Стрелец

Мащабен проект, за който поединично сте подготвяли само отделни елементи ще ви се изясни в цялост. Ще успеете да дефинирате както крайната цел, така и етапите на работа. Подгответе условията за старта, но не бързайте да „режете лентичката“.

Козирог

Случайна среща със стари приятели ще ви изпълни с противоречиви емоции. Ще се зарадвате, че ги виждате, но и ще узнаете, че някой от тях вече не е между вас. Най-приятната част от срещата е, че те ще направят всичко възможно, за да възобновите връзките си такива, каквито са били преди време.

Водолей

Важни новини, които чакате отдавна най-после ще пристигнат. Ще се убедите, че сте постъпили съвсем правилно, като сте отложили някои свои инициативи. Условията за реализация на поне една от тях вече ще е на лице.

Риби

Разговор, който отдавна отбягвате или отлагате ще се състои. Началото може да е леко мъчително, но е по-добре този път да довършите започнатото. Дори лош краен резултат ще е по-добър от неизвестността, в която се намирате.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари