IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 януари

8 януари 2020 08 44

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Събитията ще са разнообразни и впечатляващи. На моменти ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката. Споделете преживяванията с близките си, мнението им ще се окаже точно и полезно.

Телец

Няма да разполагате с достатъчно информация за изпълнение на част от задачите си. Ще ви е по-лесно, ако заложите на чуждия опит. Не прибягвайте до рискови решения със съмнителен резултат.

Близнаци

Почти непрекъснато ще се оказвате в центъра на събитията и съответно в центъра на вниманието. Въздържайте се от хаотични действия и имайте предвид, че всички слушат внимателно изказванията ви. Избягвайте личните теми, с които може и да си навредите.

Рак

Следвайте интуицията и инстинкта си за самосъхранение. Избягвайте контактите със случайни събеседници, не обръщайте внимание на „атрактивни“ предложения. Може да попаднете на мошеници и да претърпите финансови загуби.

Лъв

Замисли, към които сте подходили с огромен ентусиазъм ще се натъкнат на затруднения. С каквото и да се заемете днес бъдете предпазливи и не бързайте. Прецизирайте действията си и четете внимателно документите, които подписвате.

Дева

Неочаквано дори за самите вас денят ще е изпълнен с романтични преживявания. Човек от миналото ще ви потърси с предложение да продължите или да възстановите отношенията си. Отговорността да прецените дали идеята си заслужава си остава изцяло ваша.

Везни

Привлекателни сте, околните ще ви предлагат съдействието си. Възползвайте се, но без да прекалявате. Най-силния ви „коз“ днес е дисциплината. Спазването на правилата ще ви предпази от грешки.

Скорпион

Проницателни сте и по-предпазливи от обикновено. Ще успеете да се дистанцирате от какви ли не случайни личности, опитващи се да спечелят доверието ви. Избягвайте местата, където има струпване на много хора и бъдете внимателни, ако шофирате в трафика.

Стрелец

Хубавите неща се случват тогава, когато най-малко очаквате. Прекрасни новини ще получите днес. Част от тях ще са свързани с близки хора, а другата част с бизнеса или професията ви. Стари замисли най-после ще придобият реални очертания.

Козирог

Вероятно ще ви поставят допълнителни задачи или ще ви възложат отговорността за изпълнение на колективен проект. Помислете дали сте в състояние да приемете и, ако не сте, дали има начин да откажете. Реагирайте гъвкаво.

Водолей

Понякога е полезно човек да се прави на по-глупав отколкото е. Наблюдавайте внимателно хората, които се опитват да общуват с вас днес. Някой ще се опита да ви измами. С достатъчно въображение ще можете да го поставите в ролята на измамения.

Риби

Необичайно активни и ентусиазирани сте днес. Околните ще се изненадат от поредицата инициативи, с които ще ги атакувате. Може да не се впечатлят от всичко, но дори и една ваша идея да бъде одобрена трябва да сте доволни. Не ви се случва всеки ден.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари