IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спечели пътуване, събери семейството за празниците!

12 април 2011 12 28

Вярно на своята мисия, Jacobs Monarch, кафето, което сближава хората, ни напомня отново да общуваме повече с близки и приятели

Постер:Jacobs

Постер:Jacobs

Вярно на своята мисия, Jacobs Monarch, кафето, което сближава хората, ни напомня отново да общуваме повече с близки и приятели, като започна нова кампания „Спечели пътуване, събери семейството за празниците".

Всички продукти на Jacobs Monarch имат промо код, който може да изпратиш на номер 1780 или да регистрираш на www.charomat.bg и една от 1000-те Чароматни награди може да е твоя.

Зарадвай близките си, като ги посетиш или ги поканиш на гости в България и изживей Чароматни преживявания. Изпрати три промо кода и Jacobs Monarch може да ти подари един от 30-те ваучера за пътуване на стойност 600 лв.

Пет регистрирани кода ще донесат на 10 щастливци по един ваучер за пътуване от 1000 лв. Jacobs Monarch ти дава свободата да избереш сам как ще пътешестваш – със самолет, автобус, влак или кола под наем.

Всеки ден 20 късметлии от всички регистрирани до момента ще получат комплект чаши, за да им напомнят да отделят повече време на семейството си и приятелите.

Инициативата вече започна, но можеш да се включиш до 30.04.2011 г. и да си един от наградените на 2-ри май.

Сподели с кой искаш да прекараш празниците на www.charomat.bg и вземи един промо код безплатно!

Споделените моменти с близки и приятели правят ежедневието ни специално, а чаша ароматно кафе Jacobs Monarch създава топла и приятна атмосфера и предразполага към пълноценен разговор.

(Платена публикация)

Автор - снимка

КоментариКоментари