IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Колко е важно да слушаме тялото си

4 август 2011 07 08

Ако щете вярвайте, но листни зеленчуци спасили британка от рак

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Може би много от вас са чели по някоя книга, разкриваща тайните на силата на мисълта. Може би сте попреглеждали и някаква информация за силата на здравословното хранете.

Е, след тази статия определено ще ви се прииска да им хвърлите един поглед отново.

В. "Дейли телеграф" разкри съдбата на 59-годишната британка, която успяла да се спаси от коварен рак, благодарение на салатните листни зеленчуци.

Елси Кембъл внезапно се пристрастила по яденето на различните салати, главно на марули и айсберг. Накрая тя поглъщала по четири цели марули и айсберга на ден и мислела за зеленчука непрестанно на работното си място и дори в автобуса, на път за вкъщи.

Тогава съпругът й я посъветвал да отиде при личния си лекар и да сподели с него неочакваната си страст по листните растения.

Резултатът от изследването бил удивителен.

Оказало се, че в организма на Елси имало недостиг на хранителна съставка, която често пъти липсвала у жените, болни от рак на гърдата, но присъствала в салатните листни зеленчуци.

Изследвания с мамограф потвърдили диагнозата и така Елси се оперирала навреме и туморът
бил отстранен.

След това г-жа Кембъл вече не изпитвала никакво желание да яде марули или айсберг.

Изводът? Най-добрата диета е тази, която ви диктува тялото.

 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари