IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ако нямаш време за плодче, пий сокче

16 май 2012 13 04

Когато портокалите вече не са така сочни, вземете чаша Cappy Цял Портокал

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Пресните плодове и зеленчуци са необходимост за тялото ни. Нищо не може да замени консумацията на пресен плод, но понякога нямаме тази възможност. Можем лесно да си набавим полезните вещества от плодовете с новия Cappy Цял Портокал.

Това, което прави Cappy Цял Портокал различен, е иновативният метод на производство Whole Press™, който позволява да се извлече не само сока, но и повече от хранителните съставки от всички части на плода, включително пулпата, сърцевината на плода и месестата бяла част. Cappy инвестира своя 50 годишен опит и знанията на най-добрите си експерти в изследването на допълнителните ползи от портокалите и разработването на иновационната технология, която извлича повече ползи от всеки плод.

Иновативният продукт носи естествени ползи от целия портокал, включително фитонутриенти (като полифеноли), Витамин С и калий. В една чаша 200 мл Cappy Цял Портокал се съдържат толкова фитонутриенти (полифеноли), колкото в един средно голям портокал и 70% повече полифеноли от обикновен 100% портокалов сок.

Опитайте и Cappy Цяла Ябълка – иновация, която носи естествените ползи от цялата ябълка и е източник на фибри. Една порция от 200 мл съдържа толкова фибри, колкото една средно голяма ябълка и два пъти повече фибри от нефилтриран ябълков сок (филтрираният или бистър ябълков сок съдържа само следи от фибри). Това е възможно също благодарение на нашия метод Whole Press™, който запазва богатството от съставки на цялата ябълка: месеста част на плода, кора, и сърцевина, която е особено богата на фибри.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари