IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да подсилим имунитета си през есента

1 октомври 2012 13 05

При смяната на сезоните, организмът ни става много по-уязвим

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Есента тепърва настъпва, времето навън е доста променливо и... състоянието на организма ни също. При смяната на два сезона той става много по-уязвим и податлив на различни заболявания. Така че именно сега е моментът да помислите за това как да подсилите имунната си система.

А един от най-добрите начини да го направите е като заложите на естествен продукт, какъвто е билката Мурсалски чай! Знаете ли, че на нея й се носи славата на истинско здравословно чудо? Това се дължи на уникалните й свойства, които са наистина много. Тя действа срещу настинки, проблеми с дишането, храносмилането, нервите и още, и още. Но най-важното е, че подсилва имунитета!

Тази билка е изключително рядка, защото расте само на Балканите, предимно в Родопите и Пирин. Така че сме големи щастливци! Фактът, че съдържа 19 важни за здравето микроелемента, я прави изключително ценна. С една подробност обаче! При традиционния начин на приготвянето й като чай се извличат най-много 7% от тях. Това е наистина голяма загуба, но хубавото е, че има една алтернатива – екстрактът от Мурсалски чай, в който има много повече от ценните вещества. Ето ТУК можете да се запознаете с един страхотен такъв!

„Мурсалски чай – екстракт" на Топ Шоп съдържа над 90% от полезните съставки на билката. А това прави и свойствата му изключително разнообразни.

Освен че подсилва на имунитета, тонизира и енергизира организма и прочиства от натрупаните токсини, този продукт е много ефективен и при какви ли не здравословни проблеми. Например:

· предпазва от развитие на ракови клетки;

· действа превантивно срещу високото кръвно налягане, инфаркт и инсулт;

· повлиява успешно срещу чернодробни заболявания;

· има мощни антиоксидантни свойства;

· забавя стареенето на клетките;

· незаменим е срещу анемии;

· подобрява функцията на панкреаса и ендокринната система;

· забавя развитието на „старческо перде";

· спомага за бързото изхвърляне на тежки метали от организма

„Мурсалски чай – екстракт" е и много добър афродизиак! Той

стимулира потентността при мъжете и е полезен при проблеми с простатата и пикочо-половите пътища.

С други думи този продукт ще е полезен на цялото семейство, и то не само сега, но и през цялата година. Хубавото е, че можете да се сдобиете с „Мурсалски чай – екстракт" веднага, ето от ТУК!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

mira_mc ( преди 11 години )