IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Балансът между вкусното и здравословното

23 ноември 2012 10 33

Вита Баланс - хлябовете, които ще ви накарат да си оближете пръстите и да получите ценните съставки, необходими на организма ви

Снимка: Вита Баланс

Снимка: Вита Баланс

Дълго време хората се лутаха между различни крайни теории, моди и диети, докато започнаха да осъзнават, че не само не могат, а и не искат да живеят непрекъснато на ръба. Tова не само не ги кара да се чувстват по-здрави, но не ги кара да се чувстват и щастливи.

Съвременният човек, притиснат от изискванията и амбициите на времето и на самия себе си, започна да осъзнава, че истинското здраве, красота, пълноценност и щастие е в БАЛАНСА.

Затова хлябовете от серията Вита Баланс съчетават всички полезни качества на цялото зърно с невероятен вкус, мекота и разнообразие.

Хляб Вита Баланс се приготвя от висококачествено пълнозърнесто брашно, смляно от най-добрите прецизно селектирани зърнени култури, на каменни мелници – стара класическа технология, която не разрушава полезните елементи при смилането. Много важно е това, че влаганите брашна са прясно смляни, непосредствено преди замесването на хляба. Така се контролира запазването на всички важни и ценни части на зърната. Това е по-бавен и скъп метод, но нищо не е по-важно от запазването на природното богатство на цялото зърно.

Снимка: Вита Баланс

Докато достигне до нас, хлябът Вита Баланс изминава дълъг път, по който на всяка стъпка водеща е грижата да се получи най-доброто от природата и съвременната технология - от селектирането на зърното до опаковането - за да се храним с истински пълноценен и вкусен пълнозърнест хляб. Брашната и избрани семена от лимец, лен, овесени ядки и други се замесват по специално разработени рецепти, за да получим разнообразен като вкусови и здравословни качества хляб.

Философията на серия Вита Баланс е, че добрият хляб трябва да бъде много вкусен и същевременно да ни кара да се чувстваме пълноценни, енергични и щастливи.

Снимка: Вита Баланс

Вита Баланс се предлага в три пълнозърнести варианта –многозърнест , ръжен и пшеничен.

Пълнозърнестият многозърнест хляб Баланс има мека и хрускава структура. В него качествата на пълнозърнестата пшеница се допълват и обогатяват със специфичните здравословни ползи и вкус на лимеца, ечемика, овесените ядки.

Ръженият пълнозърнест хляб Баланс е плътен, с характерен вкус и аромат. Той съчетава удоволствието от богатия си вкус с диетичните качества на пълнозърнестата ръж.

Пшеничният пълнозърнест хляб Баланс е мек, вкусен и полезен. В него перфектно се съчетават мекият вкус на пшеницата със здравословните ползи на цялото зърно. Вита Баланс -  за един пълноценен живот!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

бгарт ( преди 10 години )
ползвал съм вита доста време блъскан е с аскорбанова киселина за да не се разваля 10 дена поне - мирише на презерватив хляба , накрая минах на хлебопекарна с лимец или ръжени бращна :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
sunshine ( преди 11 години )
Това е любимия хляб и единствения на пазара без бяло брашно, а не както всички "черни" хлябове.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар