fallback

Плодовете и зеленчуците, които не е нужно да белите

28 November 2014 09:10

Спестете време, спечелете хранителни вещества и по-добър вкус

Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

„Яжте повече плодове и зеленчуци“ е хранителният съвет, който всеки човек знае и който води до по-добро здраве и по-малко килограми. Дори и да консумирате много от тези полезни хранителни продукти, вероятно подготовката на една салата, например, ви изглежда малко досадна.

Добрата новина е, че според някои специалисти може да си спестите време, да спечелите хранителни вещества и по-добър вкус, като не белите някои от зеленчуците и плодовете, с които се храните. Диетоложката Кейти Кавуто споделя кои са храните, при които спокойно може да пропуснете беленето:

Автор на статията:
Милена Алексиева
Сподели Изпрати в Messenger
зеленчуци плодове фибри витамин С хранителни вещества антиоксиданти Белене
0 коментара
fallback