IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов ли бе: Бен Афлек пак скъса с Линдзи

12 април 2019 11 30

Преди два месеца двамата подновиха романа си, но...

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Напоследък на актьора Бен Афлек не му върви особено. Наложи се преди време отново да влезе в клиника, за да лекува зависимостта си към алкохола. Опита се преди два месеца да изглади нещата с приятелката си – продуцентката Линдзи Шукъс, но явно нещата не са минали по мед и масло. Според сп. „People“ двамата отново са се разделили.

46-годишният Афлек и 38-годишната Шукъс опитаха да дадат шанс на връзката си преди малко повече от месец. Преди това двамата ходеха около година, а после 7 месеца бяха разделени.

Отношенията им за първи път тръгнаха надолу след като се наложи Бен да влезе за пореден път в клиника. За здравето му особено много се грижи бившата му съпруга – актрисата Дженифър Гарнър, от която Афлек има три деца. Двамата бяха съпрузи от 2005 г., а финализираха развода си миналата година.

Източник, близък до звездата разкри, че Бен и Линдзи са осъзнали, че пътищата им не могат да продължат в една посока. Главната причина е, че двамата живеят на различни места. Линдзи се грижи за детето си, има и бивш съпруг, както и работата ѝ е в Ню Йорк, докато семейството на Бен и професионалните му ангажименти го карат да живее в Лос Анджелис.

Според източника, двамата се уважават много, но и осъзнават, че нещата няма как да се случат при тези важни обстоятелства.

Бен Афлек забелязан с Линдзи Шукъс. Заедно ли са?

Афлек се върна при Линдзи?

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари