IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перфектната връзка: Меломанката

28 септември 2018 14 10

Жената, която се наслаждава на музиката навсякъде

Перфектната връзка: Меломанката

Снимка: Istock

Срещаме ви с Вероника, която може да се впише в категорията жени "млади и активни". Но тя не обича рамките и използва всеки свободен миг, за да се отдаде на хобитата си. Определено сред любимите й занимания е да слуша музика, като не робува само на определен жанр. Обича класически рок, но не пропуска и световните премиери в модерните стилове.

Тя е доста динамична натура, но й се налага да работи на 8 часов работен ден в офисна атмосфера, а понякога и доста повече. В началото на своята кариера попива всички тънкости в маркетинг индустрията. Работата й изисква концентрация, но тя си има вече изградени навици за съчетаване на служебните ангажименти с хобито – на всеки час разпуска с любимата си музика. Затова й помага новият смартфон Motorola Z3 Play, който освен с убийствено качество на звука, я спечелил с допълнителната джаджа Moto Power Pack - ултратънката преносима батерия, която се прикрепя към гърба на телефона и осигурява допълнителни 16 часа живот. Признава, че първоначално го е харесала, заради атрактивния дизайн и допълнителната памет. Когато обаче дошъл ред на youtube live mode, вече разбрала, че ще станат много "добри приятели".

И описва, че това е нейната перфектна връзка, поне що се касае до голямата й любов - музиката.

Как протича твоето ежедневие?

Още от студентските си години започнах да работя и вече свикнах с ранното ставане. От няколко месеца работя в рекламна агенция и прекарвам по-голямата си част от деня пред компютър. Но същевременно трябва и да съм креативна. Затова музиката ми помага и ме вдъхновява с нови идеи. Когато загася лаптопа обаче всичко се преобръща - не мисля за проектите, върху които работим. Срещам се с приятели, отделям време за родителите и брат си, обичам да ходя и по клубове. Понякога имам нужда да бъда сама и да се "изключвам" от всичко около мен.

Без какво не започваш деня си?

Преди да изляза за работа винаги гледам да си осигуря един час за себе си. Обичам да имам време, което да е само за мен - задължително пия топло и силно кафе, докато слушам музика. Това ме зарежда за целия ден.

Ако имаш един свободен час, за какво ще го използваш?

През последния месец работихме усилено върху една рекламна кампания за нов клиент, често оставахме с колегите и след работно време. Така че в този момент бих отговорила категорично на този въпрос - бих прекарала един час сред природата с малко музика, докато се наслаждавам на красивите гледки.

Как изглежда перфектният уикенд за теб?

Често младите сме критикувани как се забавляваме, но съм на мнение, че това е един от начините да намалим натрупания през седмицата стрес. Перфектният уикенд за мен е да бъдем в клуб с приятели, да се забавляваме, да слушаме хубава музика. Един час танци могат да заличат всички натрупани проблеми.

За какво отделяш най-много време?

Обичам да предизвиквам себе си, като пробвам нови преживявания най-вече „на открито“ – катерене на планини, скок с парашут – всичко, което ми дава връзка с природата. Но най-голямото ми хоби си остава музиката. И прекарвам часове наред в интернет, за да видя какво ново излиза. Определено си падам по младежки и дори тийнейджърски групи, които правят кавъри на рок класики. Има истински таланти!

По какъв начин технологиите се преплитат в ежедневието ти?

Искаме или не, живеем във време, в което технологиите са част от нашия живот. За да ни бъде комфортно, трябва да ги възприемаме като приятели. Да ги разбираме и да се възползваме от всяко едно удобство. Много често си говорим с моят дядо за неговата и моята младост, сравняваме ги, смеем се. Той ми е разказвал как навремето са си правили забави с грамофон в някакви помещения в завод. Как тайно са си пускали забранена музика. Сега няма такива рестрикции, можем да слушаме каквото си искаме. Един телефон може да направи купон дори пред блока. В случая няма да ми е необходим дори и контакт. Ползвам и такъв план с неограничени мегабайти на максимална скорост, така че аз съм диджеят на всяко събиране

С какво ти помагат технологиите?

Благодарение на технологиите имаме достъп до всякаква информация, нашата отговорност е да я отсяваме и да ползваме това, което ни е нужно. И най-важното - имам достъп до музика от всяко кътче на света! Чрез нея най-лесно можеш да се докоснеш до бита на хора, които може да не видиш през целия си живот.

Без какво не можеш да си представиш живота?

Без приятели.

Какво има в дамската ти чанта?

Като във всяка една дамска чанта - няма ред. Често залагам на раница, защото е по-практична, а и намирам страхотни „женски“ модели в ярки цветове и закачливи акценти. Макар и трудно в нея може да се открие комплект грим за освежаване, червило, ключове от кола, телефон с преносимата батерия към него и диадема, която нося в офиса за удобство.

За да улесним всички меломанки и да им оставим повече време за търсене на музика, вместо на телефони, намерихме музикалния Motorola Z3 Play тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари