IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перфектната връзка: Пътешественичката

25 август 2018 08 00

Ирина - ненаситната любителка на новите дестинации

Перфектната връзка: Пътешественичката

Представяме ви Ирина, която с основание бихме нарекли олицетворение на пътешественичката, защото тя е вечно в движение, повечето си време прекарва в пътуване, опознаване на нови места, култури, хора. Ненаситна любителка на новите дестинации, Ирина посвещава всяка пролука в натоварения си график на обикаляне на света и търсене на зареждащи кътчета в България и чужбина.

Основен помощник на Ирина в сложния й график с постоянно организиране на пътувания, резервации, разходки, обиколки е... Motorola Moto G6. Той не само й помага бързо да намира информация за всяко място под слънцето, но и дава възможност да запечата и съхрани всеки един момент от него. С помощта на двойната си камера, която притежава мобилното устройство, тя няма нужда да носи със себе си фотоапарат, с който да улови мига. Камерата има и функция за разпознаване на обекти, така че да направи снимката още по-хубава. 

Особено важна за нея е и издръжливостта на батерията, защото иска да има постоянна връзка със света, независимо къде и с какво пътува. Motorola Moto G6 я спечелила с технологията TurboPower , благодарение на която й трябват 15 минути в контакта, за да си осигури 8 часа зареден телефон – идеално време, в което да изпие своето кафе в уютно заведения по пътя.  

Ето я и нея – Ирина и нейната тясна връзка с пътуванията.

Как протича твоето ежедневие?

Ежедневието ми е натоварено, както на повечето съвременни хора, свързано е най-вече с творческа работа. За да успея да се справя качествено с всички задачи и благодарение на развитието на съвременния свят, имам нужда от активно разтоварване - при мен това е пътуването. Дали ще бъде в село в Родопите, в което живеят 10 души или в далечна и непозната точка в чужбина, удоволствието от пътя е едно от нещата, които осмислят дните ми и ми дават енергия и смисъл.

Без какво не започваш деня си?

Денят ми започва рано, затова задължително включва  закуска, кафе с мляко, енергична музика.
Ако имаш един свободен час, за какво го използваш?
За динамична разходка и зареждане с енергия. Дори бързото ходене в някои от многото софийски паркове, особено през делнични дни, е начин да върнеш силите си и да продължиш с настроение задачите от деня.

За какво отделяш най- много време?

Освен за рутинните ежедневни дейности, разбира се, отделям цялото останало време за пътуване. Обичам самото придвижване от едно място на друго, независимо дали е с кола, влак, кораб… За по-кратки разстояние използвам колело – помага ми наистина да се докосна до  новите места, които посещавам, а и доближава максимално до природата. Това ме зарежда особено много. Използвам мобилно приложение за проследяване на маршрута и в края на деня ми е много забавно да го разгледам, да видя как съм се движила, от къде съм минала. Обичам също да ходя пеша – това пък ми дава възможност да спирам, да разглеждам по-детайлно и да търся перфектната гледна точка, от която да снимам дадения град или местност.

По какъв начин технологиите се преплитат с ежедневието ти?

Нито един съвременен, активен човек не може да си представи ежедневието си без технологиите. В това отношение аз не правя изключение. С помощта на технологиите откривам нови маршрути, дестинации, запознавам се дистанционно с тях, правя конкретни планове къде и с какво ще пътувам. Възможността да вършиш и работа от разстояние - нещо непознато на хората само на едно поколение от нас, също е неоценим принос на технологиите към ежедневието ми.

С какво ти помагат технологиите?

Освен изброените до момента неща, технологиите ми помагат най-вече в организацията – запазвам нощувки, места за тур обиколки, търся най-добрите местни заведения за хапване на традиционна кухня. За щастие, в повечето сайтове и приложения вече обектите се оценяват от реално посетили ги хора, които споделят своето мнение и преживявания. Така можеш да добиеш много по-добра представа. И не на последно място – специално телефонът ми помага да съм свързана с близки и приятели във всеки един момент. Дори да пътувам сама, се чувствам спокойна, защото в плана си имам 7500 MB интернет в страните от Европейския съюз, да не говорим за неограничените минути в България и в роуминг, отново в ЕС. Мога да се обадя у дома по всяко време. Когато изляза зад граница от Виваком ми пращат смс с оставащия интернет. Обикновено го пазя за случаите, в които криввам от пътя и трябва да разчитам на GPS. Но винаги остава достатъчно и за споделяне на готините снимки в Инстаграм (смее се).

Какво има в дамската ти чанта?

По-често ще ме видите с дамска раница, отколкото с дамска чанта (Смее се). Както казах, животът ми е динамичен, обичам движението, пътуването, ходенето пеш и ми се налага да нося много и понякога тежки неща. Задължителните елементи са бутилка вода, слънцезащитен крем, чифт удобни кецове и портмоне с лична карта (обмислям да сложа вътре и международния паспорт – така, за всеки случай.

Перфектният телефон за всяка пътешественичка Motorola Moto G6 може да разгледате тук

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

Лилия Атанасова ( преди 5 години )
Аз съм много доволна от двойната камерата и дисплея. Много удобен и красив:)) Препоръчвам, ако си търсите телефон от този клас-това е!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Joco shop ( преди 5 години )
Дизайн, камерата, дисплей, всичко каквото ми трябва, супер съм доволна от този си избор:)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Venci ( преди 5 години )
Много съм доволен от телефончето, бърз и много лесен за използване.Камерата е много добра прави страхотни снимки.Дизайна също е изключителен.Можете да получите всичко, което може да искате от този смартфон.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
bili spasova ( преди 5 години )
На мен ми предстои едно испанско пътешествие и мисля да не взимам фотоапарат а само на камерата на g6 да разчитам
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар