В старанието си да направи всяка дама модел, Samsung разработи фурна на пара, която приготвя нискокалорична, но вкусна храна, и в същото време поема част от домакинските ви задължения.

Под пaра

Опитите в лабораториите на Samsung доказаха, че фурните на пара приготвят по-хрупкави, меки и сочни ястия от традиционните. Впечатляващите резултати се дължат на факта, че пaрата позволява влагата да остане в храната.

А системата с двойна пaра на  Samsung FQV 313 Т допълнително намалява времето за нагряване и придава още по-добър вкус.

Освен че ще е готова изключително бързо и ще е невероятно вкусна, любимата ви храна ще е и много полезна, защото пaрата предлага здравословен начин за печене и готвене, предотвратяващ нейното изсушаване.

Повече пaра, по-малко калории

Готвенето на пaра намалява мазнините, солта и калориите, като в същото време съхранява полезните хранителните вещества на продуктите. Samsung FQV 313T е сред малкото фурни на пазара, които комбинират фурна на пара и стандартна конвенционална фурна в едно.

В работен режим на стандартна фурна достига до 230 градуса. Силното нагряване на храната води до извличане на мазнините и солта от ястието.

Починете си, докато готвите

Samsung FQV 313 Т ще ви впечатли и с функцията Автоматично меню. Вместо да правите предположения за времето и температурата на приготвяне, просто изберете меню и натиснете бутона, за да стартира готвенето. Комбинираната фурна на Samsung ще свърши всичко останало вместо вас.

Повече място за вас

Изхвърлете излишните уреди и освежете интериора с практичните и стилни аксесоари от новатора в кухненското оборудване Samsung. Като за начало освободете място за компактната комбинирана фурна с пaра Samsung FQV 313 Т. Тя ще направи живота ви не само по-лесен, но и много по-вкусен.

С капацитет 30 литра и 24-инчов диагонал, Samsung FQV 313 Т е идеално решение за приготвяне на деликатеси за здравословна и балансирана диета.