IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В забързаното всекидневие: Как да похапваме здравословно

20 февруари 2020 15 00

Софи Йотова споделя за експериментите в кухнята

Снимка: Bulgaria ON AIR

В ежедневието на бързи обороти често пренебрегваме здравословното хранене и това може да ни се отрази, най-малко на енергията. Най-популярният кулинарен блогър Софи Йотова започва да експериментира в кухнята преди години.

Не възприема себе си като кулинарен блогър и сподели, че е започнала да се занимава с това, когато е работила в IT сектора, а храната е била нейното бягство от натовареното ежедневие.

„Когато започнах да се занимавам повече, си дадох сметка, че няма нужда да имаш професионални умения и официална кулинарна експертиза. Аз съм абсолютен самокулинар, нямам обоняние, проходих в сферата на храната от позицията на някой, на когото му беше любопитно. Във времето осъзнах, че с много елементарни, базови умения, които не са кулинарни подходи, можеш да си приготвиш вкусни неща, които са и пълноценни“, каза Софи в студиото на „България сутрин“.

Пред Bulgaria ON AIR тя посочи, че всички страдаме от епидемията „нямам време“, а храната е един от елементите, чрез които може да се грижим за това да бъдем продуктивни и пълноценни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари