IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво разкрива за вас формата на носа ви

25 юли 2020 16 30

Четете другите с един поглед

Снимка: Pexels

Носът е сред най-забележимите лицеви белези и той е отговорен до голяма степен за вашето излъчване. Също така разкрива и интересни неща за вашата личност.

Човешкият нос е напълно уникален и при всеки индивид има специфична форма и размер.

Ето и кои са 5-те най-често срещани типа носове и какво разкриват за своя притежател:

Голям нос

Ако сте притежател на по-голям нос, то вие обичате да взимате с големи шепи от живота и то без да се интересувате дали и как това се отразява на тези около вас.

Вие сте родени лидери и хората ви слушат и следват без да правите големи усилия затова. Независими сте и не търсите опора или одобрение от другите, нито помощ, за да си свършите работата.

Имайки предвид вашата практична натура, вие сте доста добри във всичко, свързано с пари и най-вече харченето им. Премисляте по няколко пъти преди голяма покупка или инвестиция. Макар да обичате да си живеете, не прахосвате с лека ръка.

Завито връхче тип „клюн“

Ако долната част на носа ви е завита тип „клюн“, това може да означава, че вие обичате да изказвате мнението си на глас и също така, че не се страхувате да поемате рискове. Искате да ви уважават и да изпъквате сред тълпата. Лесно създавате приятелства, но много от хората ви смятат за себични.

Що се касае до отношението ви към финансите – вие сте на двете крайности: или живеете много нашироко и имате, или мизерствате и броите всяка стотинка.

Топчест нос

Тази форма просто крещи – сладко и деликатно. Ако вие сте сред притежателите на такъв нос, то хората ви възприемат като топла, приветлива, усмихната личност, която буквално озарява стаята с влизането си.

Малкото носле загатва, че може да имате финансови проблеми. Дори да изкарвате достатъчно, за да водите добър начин на живот, неспособността ви да пестите може да ви докара проблеми.

Прав нос

Ако имате прав нос, без никакви гърбици и криви, то вие сте емпатична личност, която винаги е готова да помогне на другия, също така сте много емоционални.

Предпочитате да водите по-прост живот и да не харчите ненужно. Имате извисена духовност и обичате да се отдавате на медитация и йога.

Широки ноздри

Големият нос има разновидност, която се нарича нубийски нос. Характеризира се с широка основа и по-големи ноздри. Ако имате този тип нос, може да сте оптимистичен човек с големи лидерски умения. Вие сте добри в това да изразявате мислите си с думи и сте много уравновесени.

Въпреки че сте предразположени да постигнете богатство и популярност, вие сте човек, който предпочита да води по-обикновен живот.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари