IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на Марго Роби за перфектна фигура

3 април 2020 12 30

Ключът към успеха се крие в постоянството

Снимка: БГНЕС

Марго Роби е една от най-красивите актриси в Холивуд. Добива световна слава, благодарение на невероятната си игра във „Вълкът от Уолстрийт“, където успя да постави на колене актьор като Леонардо ди Каприо. Веднага след това заваляха предложения и Марго се превърна в истинско съкровище.

Така тя се появи на екран във филми като „Аз, Тоня“, където спечели и първата си номинация за „Оскар“, „Отряд Самоубийци“ и тазгодишните „Имало едно време в Холивуд“ и „Бомба със закъснител“, а последният ѝ донесе още една номинация за златната статуетка. Засега обаче Роби няма нито една победа, но със сигурност и това ще стане. Талантът ѝ е повече от очевиден, а способността да влиза във всяка една роля ѝ спечели много фенове във филмовите среди.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on

Освен че е добра актриса, Марго успява да впечатлява и със сексапил и перфектна фигура. На червения килим често попада в класациите за най-добре облечени и най-красиви жени. Звездата скоро ще навърши 30 години, но това не ѝ пречи да изглежда прекрасно. Зад тази визия обаче се крие строга диета и много часове във фитнеса.

Роби признава, че си е забранила всякакви преработени храни, както и наситените мазнини. Тя залага и на повече упражнения, включващи тежести, коремни тренировки и кардио, за да постигне завидна физическа форма. 

Тренировки

Всеизвестен факт в Холивуд е, че Марго приема всяка роля много сериозно. Тя изучава персонажа си и иска да разбере каква е личната му история и какво го кара да прави това, което прави. Например, за ролята си на Тоня Хардинг в „Аз, Тоня“, актрисата с часове се чуди защо светът е толкова строг към известната фигуристка. Тя започва да учи и фигурно пързаляне, за да може да пресъздаде още по-добре персонажа.

Освен това, Роби е прекарала и доста време във фитнеса, където е заложила на силовите тренировки. Тогава тя е започвала всяка своя сесия с 10-минутно бягане, след което е идвало време и за клякания. Разбира се, актрисата не забравя и за тежестите и коремните преси

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on

Тя добавя, че трябва добре да загреете тялото си преди да започнете упражненията и да слушате тялото си. „Правете неща, които знаете, че са задължителни, но никога не прекалявайте“, казва тя пред „Harper's Bazaar“.

Според „Women's Health“, преди „Аз, Тоня“ Роби е правила по 100 коремни преси на ден. Звездата е тренирала по 5 пъти седмично, а всяка една от тренировките е продължавала близо 4 часа. 

За ролята ѝ в „Отряд Самоубийци“, Марго залага на бокс, както и интензивни тренировки за цялото тяло. Тогава се доверява на треньора Анди Хекър, който казва пред „People“, че всеки ден са се фокусирали върху различна част на тялото. „Тя беше като войник“, допълва той.

Диета

Хранителният режим на Марго Роби изключва всички наситени мазнини, бързи храни, захарни напитки и шоколад. Тя си позволява максимум по 1-2 чаши вино, но никога не прекалява. Диетата на актрисата е богата на протеини и включва овесена каша и зелено смути за закуска, салата и пиле за обяд, а за вечеря е време за риба с печени зеленчуци. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on

Роби си признава, че трудно спазва хранителни режими, но си налага ограничения, когато трябва да влиза в роля или пък е време за плаж. „Обичам бира, картофки и бургери. Но, ако трябва да вляза в новия си бански, тогава ям моркови в продължение на три дни“, казва тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари