IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Личният готвач на Дженифър Лопес разкрива менюто ѝ

5 май 2020 11 00

Келвин Фернандес работи за звездата от две години

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес със сигурност знае как да се грижи за фигурата си. Звездата тази година ще навърши 51, но изглежда невероятно, а стегнатото ѝ тяло кара всички да ѝ завиждаме. На няколко пъти изпълнителката е признавала, че се храни здравословно и тренира всеки ден, дори по време на социалната изолация.

Досега обаче не знаехме какво точно се намира в хладилника на Лопес. Е, вече и тази тайна е разкрита, благодарение на личния ѝ готвач Келвин Фернандес, който говори открито пред US Weekly. Той работи за Джей Ло и годеника ѝ Алекс Родригес от две години и добре знае от какво се нуждае звездното дуо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

„Те винаги имат в хладилника си газирана вода, плодове и зеленчуци“, казва Фернандес. Той допълва, че Лопес не е голям почитател на плодовете, но пък децата ѝ обожават пресни ягоди и боровинки. Семейството не остава и без спанак, краставици и целина, с които си правят зелени смутита, с които започва денят на Лопес и Родригес.

Най-важното ястие за двойката обаче е закуската. „Яйцата са задължителни. Беконът е задължителен. Сутрин обичат да похапват пиле с наденица, пуешки бекон и пресни яйчени белтъци. Разбиваме яйца през цялата седмица“. Фернандес признава, че клиентите му си имат отбрани хора, които им пазаруват по всяко време.

„Този екип знае какво се яде и затова винаги купуват яйца, здравословни храни и винаги има по някое вредно лакомство за децата“. И Дженифър, и Алекс имат деца от предишен брак. Изпълнителката е майка на близнаците Еме и Макс, които споделя с Марк Антъни, а бейзболистът е баща на Наташа и Ела, които са на 15 и 12 години. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

„Много е хубаво, че хладилникът и кухненските шкафове винаги са заредени. Екипът върши страхотна работа и никога не забравят за покупките“, допълва Фернандес. Той казва, че понякога звездното семейство се отдава на мексиканска храна и иска тако. Храната обаче не е най-важното за тях. „Най-много обичат, когато всички са на масата и не се интересуват какво има за вечеря“.

Въпреки че вече две години работи за Джей Ло, Фернандес признава, че все още се вълнува, когато я види. Той често е приготвял храна, когато звездите се подготвят за звездни вечери като наградите „Златен глобус“, „Оскар“ и „Еми“. Споделя, че чувството е невероятно, а притеснението никога няма да изчезне. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари