IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фитнес инфлуенсър: 30-минутната тренировка е напълно достатъчна

7 юли 2020 14 30

Кайла Итсайнс развенчава митовете за фитнеса

Снимка: Pexels

Температурите вече сериозно се покачиха и умът ни излетя към морето и плажовете. След като прекарахме няколко месеца в изолация, сега нямаме търпение да се насладим на хубавото време и да придобием перфектен тен. Някои от нас използваха карантината, за да влязат във форма, но други все още не са постигнали желания резултат.

Хубавото на 21-ви век е, че може да тренираме онлайн с фитнес треньори от целия свят, гледайки видеа в интернет или следвайки различни диетични планове, направени в социалните мрежи. Един от тези инфлуенсъри и треньори е Кайла Итсайнс, която има почти 10 млн. последователи в Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) on

Нейната работа изглежда доста сложна – редовни тренировки, здравословно хранене и всичко това под зоркото око на всички фенове. Всъщност обаче реалността не е толкова жестока. Итсайнс споделя, че се придържа към едно правило и това е тренировката за 30 минути.

„Опитвам се да покажа на жените, че не трябва да прекарват цял ден във фитнеса, за да постигнат добри резултати“, казва тя пред списание People. Друг мит, който Кайла иска да развенчае е за правилното хранене. Според нея, много хора смятат, че въглехидратите им пречат на теглото, но това не е така. 

Тя споделя, че ключът към добрата фигура е балансираното меню и малките порции. Съветът ѝ за поддържане на тегло през лятото е мисленето в аванс. „Не започвайте деня си с мисълта, че ще правите каквото си искате и ще ядете каквото си искате“. Кайла предлага да планирате менюто си, за да не съжалявате след това. Ако все пак искате да хапнете нещо вредно, то на следващия ден задължително трябва да направите една тренировка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) on

Итсайнс също така предлага да се разхождате по-често и да забравите за автомобилите. Когато сте на почивка, не се излежавайте твърде дълго, а оползотворете деня си с нещо полезно както за ума, така и за тялото. Бъдете сред природата и си намерете човек, с когото да тренирате.

Инфлуенсърката е намерила такъв в лицето на годеника си Тоби Пийтс, с когото създават фитнес приложение. „Хубаво е, че той ме подкрепя във всичко това“. Двойката се сгоди през април и понякога зарязват тренировките, за да погледат филми или да си направят романтична вечеря, на която не са позволени телефони. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) on

Въпреки че все още не са избрали дата за сватбата, Итсайнс споделя, че няма да гладува, за да влезе в роклята си. „Грижа се за себе си през последните 10 години. Затова тренировъчният ми режим ще си остане същият“. Тя смята, че ще започне с планирането на големия ден след като се завърне от пътуването си до Америка. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Born to Loop ( преди 3 години )