IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дрю Баримор разкрива как поддържа форма по време на изолация

10 юли 2020 14 30

Актрисата споделя, че обича да се грижи за себе си

Снимка: БГНЕС

Последните няколко месеца поставиха на ръба физическото и психическото ни здраве. Пандемията от коронавирус ни завладя още през декември 2019-а и вече целият свят е скован от нея. Наложени бяха мерки на социална изолация, затворени бяха милиони търговски обекти, културата спря своето развитие, а домовете ни се превърнаха в офиси и класни стаи. 

Трябваше бързо да се нагаждаме към новия си начин на живот, който продължава и до днес. Въпреки че някои от мерките бяха отпуснати, все още е препоръчително да спазваме социална дистанция и е задължително да носим маски в затворени помещения, градски транспорт, болници и магазини. Дезинфекцията и личната хигиена са поставени на първо място, а плановете ни за лятото съвсем се промениха.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Мислехме си, че заразата ще подмине известните личности, но това не се случи. Първите, които бяха заразени с COVID-19, бяха Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън. Двамата вече се чувстват добре и молят всеки да спазва правилата и да не забравя маската си. Ефектът на пандемията и изолацията усети и актрисата Дрю Баримор, която разкрива как се справя със ситуацията.

Тя застава на корицата на списание InStyle и споделя как се грижи за себе си у дома. Опитва се да поддържа здрав дух и здраво тяло всеки ден, дори и понякога мотивацията ѝ да не е огромна. „Ям много здравословно и правя пилатес в продължение на един час поне четири пъти в седмицата. Тренирам толкова усилено, за да не стана с размерите на автобус“, казва тя пред списанието.

Актрисата добавя, че първоначално се е чувствала доста странно, защото е трябвало да играе много различни роли. Тя е била майка, учител, домакиня и приятел. Баримор напълно разбира всички родители, които в момента са заедно с децата си у дома и иска да им напомни, че това няма да бъде вечно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Дрю споделя, че е изключително горда от двете си дъщери и че те успяват да внесат малко светлина в тези тъмни времена. „Исках да отгледам децата си правилно. Затова много внимавам с тях“. Звездата скоро ще има и собствено шоу, което ще бъде пуснато тази есен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари