IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Диетата на звездите: Дневното меню на Дженифър Лопес

9 юли 2020 16 30

Изпълнителката споделя кои са ѝ любимите неща

Снимка: БГНЕС

Дженифър Лопес е жената, на която искаме да приличаме. Тази година тя ще навърши 51 години, но продължава да изглежда чудесно и дори за миг не се отпуска. Изпълнителката спазва строг хранителен режим и поддържа мускулите си чрез постоянни тренировки, които не спря дори по време на изолацията. 

Макар да не ни се вярва, имало е моменти, в които Джей Ло изобщо не харесвала фигурата си. Това се случва след раждането на близнаците Ема и Макс, когато звездата решава напълно да промени диетата си. „Гледах се в огледалото и не можех да повярвам колко съм напълняла“, казва тогава тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Започва да тренира усилено и успява да свали повече от 10 кг. „Трябваше да променя начина си на хранене, след като родих близнаците“. В момента Лопес споделя, че яде много по-малко от преди и това, което най-много ѝ липсва, е хлябът. По пътя към заветната цел изпълнителката е следвала за кратко веган диета, но в момента вече яде пиле, сьомга и други меса.

Какво е дневното меню на Дженифър Лопес?

Закуска

Преди да хапне каквото и да било, Лопес започва деня си с лимонена вода. След това е време за обилна закуска, в която се включват бъркани яйца и три вида зеленчуци. В някои от дните обаче звездата не иска да яде и затова залага на смутита, направени от вкусни боровинки, ягоди, канела, мед, протеинов прах и мляко. 

Както много други звезди, които внимават с фигурата си, Джей Ло е изключила кофеина от менюто си и залага само на вода и пие по седем чаши на ден.

Обяд

Що се отнася до сериозните порции, изпълнителката се опитва да яде основно здравословни неща. През 2018 година личният ѝ треньор Трейси Андерсън споделя, че кара клиентката  си да яде чисти продукти, защото има нужда от енергия за тренировките. Всичко, което се слага на масата е прясно и често съдържа голямо количество протеин. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Годеникът на Лопес, Алекс Родригес, разкрива, че тя яде много салати на обяд. Звездата пък споделя, че любимият ѝ обяд е салата от къдраво зеле, тиквени семки, сос чили кон кесо, шалот и зехтин. 

Вечеря

През 2016-а Дженифър казва пред списание „Us“, че семейството ѝ залага на много зелени зеленчуци като аспержи, брюкселско зеле, броколи и къдраво зеле. Тя допълни, че обожава да приготвя ястията си сама и най-много обича да прави неща от Пуерто Рико, където е израснала. Рецептите ги взима от майка си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Джей Ло отказва да яде ориз. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари