IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс отново е необвързана

14 август 2020 17 40

Тя се раздели с приятеля си Коди Симпсън

Снимка: БГНЕС

Майли Сайръс и Коди Симпсън вече не са двойка!

Двамата са се разделили след по-малко от година заедно. Новината идва няколко часа преди Майли да пусне новия си сингъл от предстоящия си албум „Midnight Sky“. Младите звезди започнаха да се срещат през октомври 2019 година, малко след като Сайръс се раздели с риалити звездата Кейтлин Картър. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Febre Teen (@febreteen) on

„Успяваме да се поддържаме щастливи“, каза тогава австралийският музикант в интервю. Тогава той говори и за начина, по който двамата си помагат в борбата със зависимостите. Преди повече от месец Майли отпразнува 6 месеца трезвеност и сподели, че това са най-хубавите дни в живота ѝ. 

Все още не е ясно каква е причината за раздялата, тъй като през юли близък до влюбените съобщи, че те се чувстват чудесно в компанията си и прекарват заедно изолацията. „Майли се чувства защитена, когато е близо до Коди и му вярва безрезервно“, допълва източникът. Двойката прекарваше време ту в Калифорния, ту в Нашвил, но никога не се разделяше. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 28.04.18 (@celebrities.life1) on

Коди никак не криеше любовта си към Майли, казвайки в интервю, дадено през април, че тя е най-прекрасното нещо, което му се е случвало в живота. „Тя е креативна и вдъхновяваща, самостоятелна и ме насърчава да бъда себе си“, заяви той. Тогава обаче изпълнителят отрече слуховете, че се задава сватба. Сподели, че вярва в брака, но все още е твърде млад, за да мисли в тази посока. 

Само преди година Майли се раздели с дългогодишната си любов Лиъм Хемсуърт, с когото дори стигнаха и до брак. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tua | MC Team Turkey (@eraofmiley) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари