IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тифани Хадиш споделя тайната за отслабването си с 18 килограма

4 декември 2020 12 30

Редовни упражнения и продукти от собствената ѝ градина

Снимка: БГНЕС

Тифани Хадиш е пример за това, че дори безпрецедентните ограничения на пандемията не могат да те спрат да постигнеш невероятни неща.

Актрисата споделя пред списание People, че по време на изолацията е успяла да свали 18 килограма. Тя допълва, че е започнала да тренира всеки ден, като упражненията продължават от 15 минути до 2 часа. Звездата признава, че желанието ѝ за по-здравословен и по-активен начин на живот е било вдъхновено от лекоатлетката Флорънс Грифит-Джойнър, която все още държи световния рекорд за най-бързата жена на всички времена.

„Започнах да си мисля, че искам тяло като това на Грифит-Джойнър“, казва Хадиш. Освен продължителните и редовни тренировки, актрисата е направила значителни промени в диетата си и е започнала да приема редовно витамини. Споделя, че е започнала да се храни различно, като набляга на повече зеленчуци, които си набавя директно от градината си. Физическите ѝ упражнения включват и танци, които продължават от 5 до 10 минути. „Смятам, че тренировките трябва да съдържат и малко забавление“.

Хадиш, която участва в предстоящия филм „Here Today“ е използвала изолацията, за да разсъждава върху времето, в което е била бездомна и се е борила за всяко парче храна. „Бях бездомна и гладна. Това са двете неща, които със сигурност не искаш да имаш в живота си“, споделя тя. Добавя, че в момента, в който се е избавила от тези неприятности, се е почувствала облекчена, но в същото време е разбрала, че трябва да помогне на другите, които са попаднали в същата ситуация.

Именно затова тя си партнира с голяма компания за желирани витамини и се опитва да привлече хорското внимание към инициативата „Hungerthon“, която се опитва да достави храна на бедстващите по време на празниците. „Това е 35-тата година, в която го правят и реших да дам моя принос в тази дейност. Има много хора в нашата страна, които гладуват и искам да им помогна“, споделя Хадиш пред People.

Въпреки че звездата е намерила стабилност и успех в живота, тя не забравя миналото си. „Благодарна съм за онези времена. Наистина вярвам, че те ме направиха по-силна и ме накараха да вярвам в успеха си“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари