IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уелнес център от световна класа отвори врати в Hyatt Regency Sofia

29 декември 2020 15 50

Ортус Уелнес ще ви предложи отличителни изживявания и модерен дизайн в сърцето на София

Hyatt Regency Sofia

Hyatt Regency Sofia

Уелнес център от световна класа отвори врати в Hyatt Regency Sofia. Ортус Уелнес е вдъхновен от идеята за началото, произхода и възхода. Центърът е готов да посрещне тези, които търсят здравословен, активен и балансиран начин на живот в хармонична взаимосвързаност на тялото и ума.

Ортус Уелнес е част от концепцията на световния бранд Hyatt Regency Sofia, който осигурява на гостите на хотела спокойно и персонализирано преживяване с всичко, от което те биха имали нужда под един покрив.

Уелнес центърът залага на високи стандарти във всяко едно отношение – от модерния си дизайн и отпускаща атмосфера, през отличителните преживявания с най-новото кардио и силово оборудване, финландска сауна, биосауна, парна баня, хамам, солна стая, леден фонтан, релакс зона и приключенски душове, до авторски ритуали и съживяващи сетивата терапии в среда, в която грижата за чистотата и мерките за безопасност и спокойствие на гостите и служителите е безупречна.

Hyatt Regency

В Ортус Уелнес гостите могат да се отпуснат и презаредят и в хидромасажния басейн, който олицетворява латинското „Sanitas Per Aqua“ (Здраве чрез вода) и да намерят своето бягство от градския живот с внимателно подбраните терапии, фокусирани върху благосъстоянието им. От него се разкрива приятна гледка към вътрешната зелена градина.

Авторските ритуали могат да ви преведат през нови изживявания за тялото и духа и да ви накарат да усетите живота по нов начин. „Ортус“ пътешествие е изискана терапия с ползи като облекчаване на стреса, хидратация и подмладяване, започва с ароматна вана, след това тялото нежно се ексфолира и приготвя за цялостен масаж. Пътешествието завършва с успокояващ масаж на лицето и главата, който осигурява пълен релакс. Двойките могат да се насладят на Origin ритуал – терапия за тяло, която комбинира силата на натуралните местни етерични масла с най-добрата грижа за кожата от световен козметичен лидер. Процедурата включва хидромасажна вана за двама, нежен пилинг, масаж със средна сила и терапия за лице в изключителната атмосфера на частния уелнес апартамент. Може да си доставите удоволствие още с оформяща терапия Babor за усъвършенстване на силуета на тялото и турска баня за върховното пречистващо преживяване.

Терапиите за тяло и лице са истинска радост за сетивата. Специалните оформящи, детоксикиращи и антицелулитни терапии за тяло ще отстранят токсичните и нездравословни вещества от кожните клетки, ще стегнат и тонизират кожата, ще изгладят повърхността и ще подобрят силуета. Персонализираните терапии за лице предоставят освен приятно изживяване, и видими ефекти – лифтинг и изглаждане на кожата, интензивна хидратация, ревитализиране и повишаване на устойчивостта срещу увреждане, UV радиация и замърсявания.

Ортус Уелнес предлага и специална енергизираща терапия за мъже, разработена, за да ускори регенерацията на мъжката кожа (например – след порязванията при бръснене), с дълготраен ефект на хидратация.

До 28 февруари 2021 г. гостите могат да се възползват от 15% отстъпка при закупуването на членски карти за Ortus Wellness & Fitness Center!

Уелнес центърът в Hyatt Regency Sofia работи всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Предварителна резервация на желаната от клиента процедура е желателна. Резервация може да се направи на рецепцията на Ортус Уелнес. Отдаденият професионален екип ще помогне за избор на най-подходящата терапия, според индивидуалните нужди на всеки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари