IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 месеца след раждането – Луиза Григорова отново е във форма

1 март 2021 11 00

Актрисата сподели, че не е била на диета

БГНЕС

Луиза Григорова-Макариев свали излишните килограми и влезе отново във форма, при това само 5 месеца след раждането на сина ѝ Бран. За това се похвали самата актриса в социалните мрежи, давайки кураж на много майки. Там тя уточни, че не е спазвала диета, нито е тренирала, а се е отдала предимно на разходки с момченцето.

„И тъй като често получавам въпроси как така успявам да изглеждам добре, след като скоро съм родила или пък ми пишат момичета, които ми казват, че искат бебе или са бременни и много ги е страх да не качат килограми, с които след това няма да могат да се справят, реших да направя този пост, за да ви дам кураж!“, написа тя.

Луиза обяснява, че „природата си знае работата“ и женският организъм е устроен така, че не може да наддаде кой знае колко по време на бременността.

Как тя успя да си върне килограмите преди появата на сина ѝ?

Младата майка разкри своя начин на живот и успокои последователките си, че не са нужни кой знае какви скъпи режими и сериозни ограничения, а по-скоро мотивация.

„Внимавам какво ям, не значи „на диета съм“. Не се лишавам от нищо, просто ако е нездравословно (а ми се хапва) си взимам мъничко, колкото да заситя желанието, а след това намирам алтернатива“, посочва тя. И дава пример с това, че когато ѝ се яде шоколад, не си гризе ноктите цял ден, а си го позволява, но най-много 2-3 блокчета за деня. В случай, че след това ѝ се дояде още нещо сладичко, си позволява фурми или някой плод.

Друго нещо, на което Луиза отделя повече време, е движението. „Откакто Бран се появи, правя разходка с него, всеки ден, без изключение и навъртаме не по-малко от 6км на ден. Това е страхотна тренировка за една млада майка“, категорична е тя.

Не на последно място, актрисата разкрива, че кърменето на бебето също ѝ е помогнало да извае фигурата си. Кърмете децата си! Кърменето (освен че е най-хубавото за вашето бебе) помага за по-бързото прибиране на матката и за влизането във форма!“, разказва още звездата.

Луиза Григорова, която вече не крие детенцето си в социалните мрежи, пожелава на своите последователки да бъдат по-спокойни, защото всяко напрежение ги кара да консумират повече вредни храни и да напълняват.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари